ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. április 3. | Nórától

Kudarcból és kétségből lesz a legjobb hatóanyag!

Mai lapjaink: a Bolond (XXII), a Diadal (VII) és az Igazság (VIII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ez a mai nap épp azt mutatja meg számodra, mennyire fontos a spontaneitás, mennyire lényeges, hogy merj kockáztatni! Gyűjts erőt, légy bátor, merj lépni: ezek összességével dolgozd fel a múltad emlékeit, ezzel pedig DIADALt aratsz önmagadon, s képes leszel váratlan fejlődési folyamatokra, növekedésre, gyarapodásra, remek eszmecserék megélésére. Figyelj, mert most bármi megtörténhet, abban is biztos és erős leszel, ahol eddig gyenge voltál.  Vesztettél mostanság? Ma legyőzhetetlen leszel.

Legvégsősoron abban is megtapasztalást nyersz, hogy az Igaz Ember nem menekül, hanem IGAZSÁGot szolgáltat, – ilyen leszel? Ha igen, ezzel ismételten DIADALt aratsz önmagadon. Bármi volt,  amit kudarcként éltél meg a közelmúltban, abból lesz a legjobb hatóanyag.

Egyszerűen csak határozd el, hogy sikeres leszel! Ha elhatározod, az leszel. Ezen a napon biztosan! Ne azért tegyél valamit, hogy gazdag vagy szép legyél. A jó eredményekért küzdj meg. Szerencsésnek érezheted magadat, mert akár egyedül, akár csapatban dolgozz is valamilyen cél érdekében, sokan lesznek, akik biztatnak, drukkolnak, a kezeidet fogják, irányt mutatnak.

Amennyiben ma tisztán és igaz szívvel küzdesz, akkor nem lesz okod szégyenkezésre, mert tiéd lesz minden, legfőképpen a DIADAL és az IGAZSÁG.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .