ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. április 21. | Nórától

Nincs más út, csak az előre!

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), a Mágus (I) és az Uralkodónő (III)

Képek: Két Ösvény Tarot

Semmit ne komplikálj túl! Lásd a lényeget, bárhol vagy és bármi is történjék ezen a napon! Mellőzd a felesleges illúziókat. Épp az van és annyi van, amennyit látsz. Ne az érzéseidre hallgass, ne a megérzéseid után fuss! Amit a két szemeddel látsz, az a színtiszta valóság.

Minden történés valahonnan valahová tart. Nem áll egy helyben! Nem tud egy helyben állni. Mert még a semmi is valami. Ha azt hiszed, minden úgy jó, ahogy van, hát tudd, hogy mindig van jobb és még jobb.

Figyelj arra, ami körülötted történik. Úton vagy? Többször bejárt úton vagy épp az ismeretlent fedezed fel? Ma biztosan jön valamilyen változás, bár talán nem lesz átütő erejű. A férfi és a nő kapcsolódik össze valamilyen formában. Lehet ez iskolai, szakmai vagy épp szerelmi jellegű kötelék.

Mindenképpen előrébb lépsz valamely célod irányába, ám ehhez el kell fogadnod, hogy nem dönthetsz egyedül. Bátran hagyatkozz a másik félre. Hallgasd meg, mit mond neked a másik személy. Ma sokat tanulhatsz, s megértheted a mélyben zajlódó, láthatatlan folyamatokat is.

A férfi és a nő kapcsolata – a kezdetektől a végig – sokat változik. Előfordulhat, hogy az utak végül szétágaznak. Ám tanultunk és tapasztaltunk, ezt tartsuk szem előtt. Bármi történjék, az jó lesz.

Ha azt érezzük, már nincs dolgunk egymással, hát harag és gyűlölet nélkül adjunk teret a búcsúnak.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .