ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. április 22. | Nórától

A tényekre fókuszálj! Alkalmazd meglévő tudásodat!

Mai lapjaink: a Főpap (V), a Mágus (I) és a Válaszút (VI)
Képek: Két Ösvény Tarot Kinyilatkoztatás? Létkérdés! Itt és most! Tanítás? Központi téma! Itt és most! Megvilágosodás? A sikered titka! Itt és most! A már megszerzett spirituális tudást használd arra, hogy kérdezel, s bátran beismered magadnak, ha valamit nem tudsz, nem értesz, ám szeretnél jól informált lenni. A remek meglátásokhoz segítő személyek adnak tökéletes válaszokat – ám ismétlem, kérdezni neked kell! Merj érdeklődni, légy kíváncsi, kutass és keress, fedezz fel valami újat, sokszor az egyszerű kérdésekre már rég megvannak a válaszok, csupán a függönyt nem húzod el a szemeid elől.
Amennyiben ezen a napon alkalmazkodásra képtelen és túlzottan konvencionális leszel, akkor a tálcán nyújtott ötletek, támogató iránymutatások kárba veszhetnek. A fizikai és a spirituális világ közötti híd megépült. Te építetted, hát lépj rá, s mutasd meg, mire vagy képes! Akár vezetővé is válhatsz, aki bármikor kinyilatkoztatja a szellemi igazságokat. Légy bátor nagy tetteket végrehajtani! Itt és most! Légy kellően merész kérdezni! Itt és most! Legyen kiteljesedett napod! Itt és most! Szeretettel: Nóra Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .