ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. április 27. | Nórától

Ki vagy Te valójában?

Mai lapjaink: az Akasztott (XII), az Uralkodó (IV), a Főpap (V)

Képek: Két Ösvény Tarot

Indokolatlanul is félelmek nehezítik meg ezen nap első óráit. Miért félsz? Kitől tartasz Miben vagy bizonytalan? Netán felrémlett, hogy valami egyáltalán nem az, aminek látszik?

Merj belenézni a valóságba – még, ha ridegnek, hidegnek vagy épp titokzatosnak is tűnik. Egyáltalán nem vétek félni! Épp ez a fura érzés adhat arra okot, hogy előrelátó légy, s a számodra fontos dolgokra fókuszálj. Jó, ha óvatos vagy!

Ne görcsölj feleslegesen, ne siettesd a dolgokat, hisz mindennek eljön a maga ideje. Ha feleslegesen töröd magadat, azzal csak az energiádat pocsékolod. Inkább keress alkalmat az egyedüllétre, így nyugodtabb körülményeket teremtesz a gondolkodáshoz, így pedig a pozitív, észszerű döntések meghozatalához. Intenzitásodat, ezáltal energiáidat inkább családoddal vagy egy kedves baráttal való törődésre szánd. Kapcsolataid ezen a napon kiegyensúlyozottá válnak, a délutánt és az estét a harmónia fogja átlengeni.

Miért? Mert rájössz, hogy egyáltalán nincsen okod a félelemre, minden kérdésre kapsz választ, emellett olyan emberek sietnek a segítségedre, akikkel nem számolsz. Minden, ami ezen a napon történik, elégedettségre ad okot. Hát merj élni, s merd meglátni, mi a dolgod itt és most!

Szép napot!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .