ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. május 1. | Nórától

Diadalmaskodj magadon, diadalmaskodj az életen!

Mai lapjaink: a Halál (XIII), Diadal (VII), az Uralkodó (IV)

Képek: Két Ösvény Tarot

Zárj le valamit, kezdj bele valami újba! Legyél boldog! A boldogság neked is jár, ráadásul nem kell túl messzire menni érte.

Ma lételemed lesz a diadal, a diadalt aratás, a diadalmaskodás. Akkor szép mindez, ha józan ésszel, empátiával, tisztességgel járod végig az utat és éred el a pozitív eredményeket.

Egyetlen egyszer se engedd meg magadnak azt, hogy a diadalok közepette gúnykacaj hagyja el ajkaidat. Minden, amit ma gondolsz, teszel, kimondasz és létrehozol, az legyen gyógyír, csodaszer, amely felemel, enyhíti a fájdalmat, oldja a feszültséget, kigyógyít a depresszióból, s – hab a tortánként – segít kezelni mindenféle kudarcokat. A tiédet és másokét.

 

Ne bonyolódj bele a múlt bugyraiba, ne azon tűnődj, hogyan lehetett volna… Kizárólag azt nézd, mit tehetsz a mai napon önmagadért, szeretteidért vagy akár ismeretlen emberekért. Tegyél meg ma mindent az aktuális feladataid megvalósításáért – a legjobb tudásod szerint. Így pedig elégedettség lesz az osztályrészed este.

Diadalokkal teli napot kívánok:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .