ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. május 6. | Nórától

Örülj, mert lesz minek!

Mai lapjaink: az Igazság (XI), a Nap (XIX) és a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ki mint vet, úgy arat? Ez a mondás, – erőteljes üzenetével – mutat utat. Bármit megtehetsz, bármibe belekezdhetsz, csupán maradj a tisztesség útján, s cselekedj, valamint gondolkodj józanul. Minden körülmény a Te javadat szolgálja, mindenki a segítségedre siet, amennyiben pontosan úgy cselekszel, ahogy az etikailag, erkölcsileg és morálisan elvárható.

A tisztesség útjáról letérni komoly felelősség. Amennyiben megteszed, úgy vállalnod kell az esetleges retorziókat is. A karmádat ebben az életben magad formálod. Maradhat tiszta – tisztességgel. Beszennyeződhet – tisztességtelenséggel.

A Nap süt a fejed felett, sehol egy felhő, keresve is csak nehezen tudsz majd akadályt felfedezni a messzi horizonton. Hát legyél elég bátor haladni, fejlődni, növekedni, s a Sors által felkínált lehetőséget a magad javára fordítani. A tálcán kínált dolgok közül Te választasz, Te döntöd el, mit veszel magadhoz. A Sorskerék örök mozgásban van. sebességét és irányát viszont te magad befolyásolhatod. Tedd ez utóbbit megfontoltan.

Minden rajtad múlik – mindig. Nem vagy és nem vagyok tökéletes. De még lehetünk. Jobbak biztosan!

Szeretettel: Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .