Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. május 18. | Nórától

Csukj be egy ajtót, s kinyílik egy másik!

Mai lapjaink: a Halál (XIII), a Mágus (I) és a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

Minden nap eljön az a pillanat, amikor a sors valamiféle próbatétel elé állít. Ez lehet nagy vagy éppen kicsi, nehéz vagy könnyű. Ma is van mód és ok arra, hogy bátor legyél. Mondd ki, mivel vagy elégedetlen, s mi nem szolgálja már  a javadat. Vagy inkább maradsz a változatlanság sehová sem vezető útvesztőjében? A stagnálás egy darabig biztosan jó és élhető körülményeket biztosít, ám tartóssága gátolja a fejlődést és a gyarapodást. A Halál lap üzenete mindig egyértelmű: valami lezáródik, valami elkezdődik. S aki Mágusként képes kézben tartani a saját életének irányítását, az biztosan a lehető legjobb irányba fordítja el a Sors kerekét.

ELENGEDÉS WORKSHOP ONLINE: 2020.05.25 és 06.02 17:00
Vannak szabad helyek 🙂

Merj beleugrani a teljesen ismeretlenbe az által, hogy hátat fordítasz valaminek végérvényesen. A struccpolitika nem jó megoldás, az időhúzás a fejlődésedet hátráltatja. Félni az ismeretlentől – érthető. Ám félni a múlt lezárásától – hibás döntés. Meg kell tanulni egy életre, végérvényesen, mi az az elengedés. Amikor akár fizikai és lelki fájdalom árán is, de elengedjük azt a valamit, ami gátolja a további fejlődésünket és haladásunkat.

 
 

Mindegy, hogy mivel veszed rá magadat a válaszút előtt arra, hogy tovább haladj, s megtedd az első aztán a következő lépést, vesd be minden erődet, kreativitásodat és elszántságodat. Fortuna melléd szegődik, segíti utadat, s bármilyen döntést hozz ma, az a Te javadat szolgálja. A szerencse forgandó.

Sok sikert!

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .