ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. május 19. | Nórától

Ne éld közönyösen az életedet!

Mai lapjaink: az Akasztott (XII), a Torony (XVI) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ideje beismerni, hogy a jól megszokott, jól bevett, berögzött és ismétlődő megszokásainktól rettenetesen nehéz megszabadulni. Viszont jó hír, hogy egyáltalán nem lehetetlen.

Ahogy Te magad is észreveszed könnyen mások hibáit és megszokásait, úgy környezeted ugyanezt megteszi veled összefüggésben. Nos, ezen a napon feltétlenül figyelj az egyértelmű utalásokra magaddal kapcsolatban. Sok különféle jelzést fogsz kapni: szóban, írásban vagy épp egy szájhúzás formájában. Reagálj ezekre a jelekre jól és mértékletesen. Fogadd el, hogy épp ezek a szituációk segíthetik a fejlődésedet, mert rávilágítanak arra, min kell sürgősen változtatni. A változás pedig igenis jó! Természetesen akad olyan helyzet, amikor úgy érzed magadat, mintha a lábaidnál fogva lógatnának fel, de ez is ébresztő lehet számodra!

Ezen a napon kifejezetten nehéz lesz ellenállni a változás csábításának. A közelmúltban sok dolgot sepertél szőnyeg alá, amik sorra előkerülnek – ha akarod, ha nem! MIért? Mert akaratlanul is nyitottá válsz arra, hogy megértsd, mit nem csináltál jól, hol vétettél esetleg hibákat mostanság. Rombold le bátran a félelmeidet, hidd el, hogy épp a rombolás kényszerűsége szükséges ahhoz, hogy valami új dolgot kezdj el építeni. Ha lerombolod a betonkemény – és felesleges! – falakat, új utak nyílnak meg előtted. Merd kimondani, hogy szükséged van friss és energiákkal teli Válaszutakra.

ELENGEDÉS WORKSHOP ONLINE: 2020.05.25 és 06.02 17:00
Már csak 4 szabad szabad hely van 🙂

Ezen a napon magad mögött hagyhatod a múltad számos kellemetlen, nehézkes, leterhelő pillanatát és sebesen száguldhatsz tova. Egy új cél, a jövő felé vezető fénysugát, amely fényével hívogat téged. Lesz merszed elhinni, hogy a változás nem csupán jó, hanem bizony hasznos is?

Legyen bátorsággal teli napod!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .