Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. május 21. | Nórától

Instabilból lehet stabil?

Mai lapjaink: a Bolond (XXII), a Csillag (XVII)  és a Főpap (V)

Képek: Két Ösvény Tarot

Egyszerre minden megváltozik. Valamit ma végre meglépsz. Tervezted, körbejártad, vágytál rá, ám mindig volt egy bizonyos határvonal, amit nem mertél átlépni. Akár a saját félelmeid, akár mások intő szavai miatt.

Ám ma… Ma minden adott ahhoz, hogy kételyeidet tovaűzd, s lerakd valaminek az alapövét. Olyasmiét, amiben teljes mértékben tudsz hinni, amivel kapcsolatban maximálisan el tudsz köteleződni. Nem biztos, hogy ez a “dolog” világmegváltó lesz. Épp elég, ha számodra stabilitást biztosít, emellett elkötelezetté tesz.

Bárhová eljuthatsz. Bárkit meggyőzhetsz terveidről. Támogatókat szerezhetsz és csilloghatsz. Senki nem akarja majd megmondani, mit csinálj vagy mit ne. Legyél ott, ahol jól tudod magadat érezni. Csináld azt, amit képes vagy élvezni. Szeresd azt, aki fontos neked. Ne cselekedj elvárások alapján. Cselekedj a saját vágyaid és céljaid érdekében. Úgy haladj ma előre az utadon, ahogy a lelkiismereted diktálja, nem pedig úgy, ahogy azt mások elvárják.

ELENGEDÉS WORKSHOP ONLINE:
2020.05.25 és 06.02 17:00
Már csak 4 szabad hely van 🙂

Motiváld önmagadat, hitesd el az elméddel, hogy messzire juthatsz. Nem kell kiteregetned az érzelmeidet, sem pedig a titkaidat – anélkül is épp oda jutsz, ahová tartasz.

Fontos, hogy legyen pontos célod! Ha ezt is akarod egy kicsit, meg azt is, akkor célt tévesztesz. Az irányítást egész nap a kezedben tudod tartani akkor, ha már kora reggel pontos tematikával indulsz útnak.

Sok sikert!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .