Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. május 22. | Nórától

Ha ma nem csinálsz semmit, akkor sosem fogsz!

Mai lapjaink: a Sorskerék (X), a Nap XIX) és a Főpapnő (II)

Képek: Két Ösvény Tarot

Csodákkal, fordulatokkal, felismerésekkel teli nap!  

Az életed nagy fordulatot vehet ezen a napon. Visszafordíthatatlanul beleszeretsz valamibe. Vagy valakibe… Összességében nem a cél, hanem az út lesz a lényeg. A világ tele van fordulatokkal, a Sorskerék örökösen forog, ám, ma garantáltan a számodra lehető legjobb irányba fordul.

ELENGEDÉS WORKSHOP ONLINE:
2020.05.25 és 06.02 17:00
Már csak 3 szabad hely van 🙂

Még az is megtörténhet, hogy a talaj kicsúszik a lábad alól, s látszólag padlóra kerülsz. Ám gyorsan észreveszed, hogy ez épp a következő lépcsőfok a sikereid útján. Alkalmanként épp egy kudarc, egy felismerés és bántás kell a felemelkedéshez.

Kis szerencsével szerzel pár horzsolást, de akad ragtapasz, s megy tovább az élet. Minden seb begyógyul, akár már ma. Legyenek azok régi vagy új sérülések, estére ezekből alig marad, mert csak az eredmények, a jó élmények, a szép pillanatok maradnak fent a rostán.

Az élet, amit addig ismertél bármikor új fordulatot vehet. A Nap bármikor kisüthet a fejed felett. Épp, mint ezen a napon. Különös barátságok szöknek szárba, akár a szerelem is feltűnhet végre a színen – akár vársz erre, akár nem. Karriered, tanulmányaid elismerésre lelnek. Egy rég elvesztett remény éledhet újjá, tanulhatsz és tapasztalhatsz valamit, ami gyors hasznot hoz számodra.

Légy hálás minden fordulatért, amit az élet tár eléd.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .