ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. május 28. | Nórától

Egyetlen célod lehet: a szeretet

Mai lapjaink: a Mágus (I), a Halál (XIII) és a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

” Mindannyiunknak egyetlen célunk van a teremtésben, ez pedig a Szeretet. De ez nem korlátozódhat egy emberre – szét van szórva a világban és arra vár, hogy megtaláljuk. Ébredj föl, ébredj rá erre a szeretetre. Ami elmúlt, nem biztos, hogy visszatér. Ami jön, azt föl kell ismerni.”

(Paulo Coelho)

Nos, ez a nap a felismerés pillanatát hozza el neked. Rájössz, mennyi minden szerethető. Milyen sok ember szerethető, köztük olyanok is, akiket eddig nem kedveltél, nem vonzódtál hozzájuk – sem ismerősként, barátként, kollégaként.

Ma felismered, hogy mindenkinek van legalább egy olyan pozitív tulajdonsága, amely szárba szökkentheti iránta a szeretet virágát.

Kezdd el a szeretet energiáit áramoltatni reggel úgy, hogy mosolyogsz, kedveskedsz, empatikus és figyelmes leszel másokkal. Így ők is lehetőséget kapnak arra, hogy viszonozzák eme figyelmességeket, tehát megmutatják szerethető tulajdonságaikat.

Máris készen vagy! Nulla energiabefektetéssel jutsz el oda, hogy kapj valamit, ami jól esik. Ha pedig valami jól esik, akkor az szerethető, s az is szerethető, aki adja. Hát szeress ma mindenkit, akivel pozitív energiát tudsz cserélni, így HALÁLra ítélhetsz minden téveszmét!  Mozgásba hozod a SORSKEREKet, a kerék áramoltat mindenféle jó dolgot, aminek te magad is részese vagy. Hát kell ennél több erre a napra?

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .