ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2020. június 13-14. | Nórától

Ha eleged van, hát mondd ki!

Lapjaink: az Erő (VIII), a Feltámadás (XX) az Uralkodó (IV)

Képek: Két Ösvény Tarot

Jó lenne lazítani és kikapcsolódni? Úszkálni vagy hegyet mászni? Négy fal között, csendben lenni vagy társaságba menni? Bármit szeretnének mások, annak állj ellen, amennyiben nem felel meg a te igényeidnek. Tartsd kézben az irányítást, ne engedj mások akaratának, mondd ki végre, hogy mit akarsz te, mi a te vágyad, a te álmod, a te igényed. Vess véget annak, hogy megfelelj az elvárásoknak – bármiről legyen szó. Mert a társadalmi nyomás – legyen az munkahelyi, családi, baráti – olyan teher, aminek nehéz ellen állni, viszont annál inkább érdemes!

Szabadítsd fel magadat azon terhek cipelése alól, melyeket mások rád pakoltak. A te életed, a te sorsod, így pedig a te döntésed. Tégy valami fontosat önmagadért. Itt és most. Minden alakuljon a te elvárásaid szerint. Mert te épp annyira fontos vagy, mint mások. És ezt sose felejtsd el!

Rajtad múlik, mikor és mit teszel. Tégy olyat, ami hasznodra van és jól esik. Tégy olyat, ami téged és másokat is épít, formál, felemel. Tervezz új dolgokat, valósíts meg régi elképzeléseket, merd beismerni, mire van szükséged, és mi az, amire már egyáltalán nincsen.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg az ideológiámat:
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Erre megy a koronavírus mizéria: ez vár még ránk
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .