ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. június 23. | Nórától

Elfogadni a megváltoztathatatlant = Békére lelni

Mai lapjaink: a Halál (XIII), az Igazság (XI), a Mérték (XIV)Képek: Két Ösvény Tarot

Valakinek vagy valaminek az elvesztése sokszor érthetetlen, elfogadhatatlan és fájdalmas esemény. Az Igazsággal való szembenézés letaglózó.

Ami ma történik veled és/vagy körülötted, az újratervezést igényel. Amennyiben átmenetileg megáll a világ, s bármilyen oknál fogva mérhetetlen szomorúság vagy kétely uralkodik el a lelked(b)en, akkor tudd, hogy épp ezek a nehézkes pillanatok segítenek hozzá ahhoz, hogy új útra lelj, s Kiegyensúlyozódj ismét.

Semmiért ne hibáztasd magadat. Sem a bűntudat, sem a lelkifurdalás nem old fel az esetleges hibák vagy meg nem cselekedett tettek súlya alól. Meglehet, hogy valakit vagy valamit nem tudsz megvédeni, féltőn óvni, megtartani vagy épp meggyógyítani.

Ügyes vagy, okos, logikus és biztosan egyedi – ám nem vagy mindenható, alkalmanként hibázol, s ma bizony át fogod élni a tehetetlenséget, mert nem tudod az irányítást teljes mértékben és minden pillanatban a kezedben tartani. Inkább élj, létezz és cselekedj úgy, hogy holnap büszke lehess önmagadra, s arra, hogy nem hagytad magad sodortatni az árral.

Te döntesz, hogy átengeded az irányítást másoknak, vagy helyet teremtesz az elfogadásnak és a megértésnek. Az utóbbival nyersz és okulsz. Az utóbbi kiegyensúlyoz és minden puzzle darabka a helyére kerülhet estére. Azok is, melyek a kanapé vagy a szőnyeg alá kerültek…

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat és egy mese: megváltoztatták az életemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .