Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. július 1. | Nórától

Emelkedj felül az illúziókon!

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), a Mérték (XIV), az Uralkodónő (III)

Képek: Két Ösvény Tarot

A Hold kártyája elvezet önmagad legmélyebb rejtekeibe, a sötétségbe és az éjszakába, aminek ellentéteként van benned világosság és nappal is. Ám ez utóbbiak felfedezéséhez előbb a sötétségben kell jól és maradéktalanul biztonságban érezned magadat, a lélek titokzatos világában kell utat lelned a valós vágyaidhoz, nem pedig a kusza illúziókban. Ki kell egyenlítened a mérleg nyelvét, feltárva valós sejtéseidet, vágyaidat, álmaidat. Nem engedhetsz teret félelemnek, bizonytalanságnak, valótlan sejtéseknek. Nem szabad és nem is célszerű éjjel és nappal a magad csinálta sötét, szűk fantáziabörtönben élni. A fantázia, az illúzió nem elég a fejlődéshez.

Azért kell elmerülnöd a sötétség bugyraiban, hogy megleld a fényt az alagút végén. Segítségre is lelsz, csak keresned kell valakit, aki támogat, ösztönöz, motivál, s elhiteti veled, hogy valójában jó helyen vagy, csupán nem jó irányban keresed szemeiddel a vágyott fényforrást. Legyél bátor támogatást, segítséget, útmutatást kérni. Bátraké a szerencse! Ma legalábbis biztosan!

Minden kérdésedre kapsz választ, ha azokat szélnek ereszted… Célozz jól, keress olyan támogatót, aki példakép lehet elért eredményeivel.

Ma a nők lehetnek az igazi segítők – mindegy, hogy a kérdező férfi vagy nő. Az Uralkodónő mindenre tudja a választ, csak merni kell kérdezni.

Szeretettel kívánok remek napot, jó eredményeket:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat és egy mese: megváltoztatták az életemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .