Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. július 30. | Nórától

Dönts bátran! Cselekedj merészen!

Mai lapjaink: a Válaszút (VI), a Hold (XVIII) és a Diadal (VII)Képek: Két Ösvény Tarot

Ne tarts semmitől! A képességeid maximumát tudod nyújtani. Minden gondolatod és tetted helyénvaló lesz ezen a napon!

Néha az a helyes cselekvés, ha valami – látszólag – rosszat teszünk. Rosszat? Szokatlant, mást, eltérőt attól, amit eddig valaha megcselekedtünk. Sokszor halogatunk, ráérősködünk, mint Pató Pál… – ám ezen a napon célszerűtlen lenne ilyesmit tenni! Legyen bátorságunk döntéseket hozni, merészen, gyorsan, látszólag kapkodva. Semmi sem sülhet el rosszul akkor, ha elhivatottan haladunk azon az úton, amin elindultunk. Gödrök, akadályok, válaszutak, sötétség, stoptábla? Haladjunk és ne álljunk meg!

Épp ezért: Egyetlen pillanatra se félj attól, hogy a helyzet valamely döntésedet követően rosszabb, hátrányosabb vagy épp nehezebb lesz! Minden döntés a lehető legjobb az adott pillanatban. A pillanatnyi döntésnél nincs jobb döntés. Viszont van rosszabb, azaz: ha nem döntesz.

Saját magaddal szemben követsz el hibát akkor, ha színlelsz, s továbbra is egy helyben toporogsz. Amennyiben bizonytalanság van benned, akkor is lépj előre egyet! Az ismeretlen út hozza meg számodra a sikert. Indulj útnak még ma! Mindig előttünk van a Válaszút. Ma is. És aki mer választani, az Diadalt fog aratni.

Mire várnál? A jobb életre, szebb napokra, örömtelibb pillanatokra csak akkor van garancia, ha cselekszel. Hagyd magad mögött a bizonytalanságaidat! Képes vagy nagyra értékelni magadat, s ha ezt megteszed, mások is többre tartanak majd.

Amennyiben ma gyorsan és szorgalmasan vetsz magokat, meglepően látványos lesz a mag kicsírázása, szárba szökkenése és gyümölcsözővé válása.  Cselekszel?

Diadalittas napot kívánok:

Nóra

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .