ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2020. augusztus 1-2. | Nórától

Élvezd az életet – az élet értelmének keresése helyett!

Lapjaink: a Főpapnő (II), a Hold (XVIII), a Nap (XIX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Hát nem különös, hogy amikor úgy véled, pontosan tudod, merre tartasz és azt is tudod, ki vagy és mit szeretnél elérni, akkor az életed hirtelen egészen más irányt vesz? Oly sokszor megtörténik ez a mindennapokban, s alkalmazkodás helyett sokszor ellenállsz.

Ma ne tedd! Ma élj! Hagyd, hogy süssön rád a Nap! Ne hidd, hogy van még időd. Ne halogass dolgokat! A ma sosem tér vissza. A holnap már más lehetőségeket tár eléd. Ha úgy véled, nincs időd valamire, akkor az nem is fontos számodra! Amit viszont képes vagy a fejedben megteremteni, azt képes vagy a való világban is megalkotni. Nem? Dehogynem! Nagyon is képes vagy, a kérdés inkább az, van-e merszed kilépni a komfort zónádból? Nos… van?

Csinálj olyat, ami biztosan lényeges! Hogyan hiányozhat bármi, ami sosem volt a tiéd? Örülj annak, ami most itt van, körbevesz, mert abban is ott van a csoda, csupán meg kell látnod azt. A lényeg pedig sosem vész el, legfeljebb átalakul, formálódik. Úgy, ahogy az az aktuális pillanathoz illeszkedve a lehető legjobb számodra.

Az életed sokrétű, sok elágazással, rengeteg válaszúttal, s a napsütés lehetőségével. Az életed tele van második lehetőséggel. Mindeközben ne feledd! Az első lehetőség ma adatik meg, a második pedig már sosem lesz olyan, mint az első. Itt és most! Ebben a pillanatban kell tenned azért, hogy növekedhess, gyarapodhass, fejlődhess. Légy bátor és tégy ma valamit önmagadért!

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese:
megváltoztatták az életemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .