ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. augusztus 3. | Nórától

Az összevisszaságban találd meg a logikát!

Mai lapjaink: a Bolond (0), az Igazság (XI) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

A hangzavarban és a zűrzavarban igenis van harmónia! A nehézségek kellős közepén mindig van egy újabb lehetőség!

Környezeted tagjai ma bőven biztosítanak tennivalókat számodra, alkalmanként kételyeket ébresztenek benned. Figyelj az emberekre kicsit jobban! Legyél empatikus, kérdezz bátran! Ha van rá mód, hát dicsérj örömmel, s csak legvégső esetben figyelmeztess! Ma ne a hibákra fókuszálj, hanem kizárólag a jó és építő jellegű dolgokra. A hiba feszültséget szül, a jó pedig harmóniát teremt. Te döntheted el, melyik mellett teszed le a voksodat.

Az Igazság és a Válaszút lapjai azon választásokat helyezik előtérbe, melyek a tudatosság és az akarat forrásaiból táplálkoznak. Ezzel – látszólagos – ellentétben a Bolond az ösztönös és spontán ember képét mutatja. Ám nyereséget csak akkor tudsz elkönyvelni, ha bátran útra kélsz, s mindenféle képességet beáldozol a látványos sikerért cserébe. Mert neked is megadatik, ami bárki másnak. Megcsinálni viszont neked kell. Felismerni a lehetőséget neked kell. Cselekedni neked kell.

Ma engedd szabadon cselekedni, gondolkodni és szólni a benned élő bölcset, ne hidd, hogy nincs jogod véleményt formálni, s kimondani azt. A tapasztalt bölcs Bolond képes csak igazán nagy dolgokat álmodni és megalkotni! Higgy önmagadban mindig! Bízz önmagadban folyamatosan! Pont olyan tudás áll rendelkezésedre, amelyre a mai napon szükséged lesz.

Semmit ne bonyolíts túl, mindent a létező legegyszerűbben közelíts meg: azaz egyenesen, nem pedig kacskaringós utakon.

Harmóniával teli napot kívánok!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .