ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2020. augusztus 8-9. | Nórától

„Az oly madár igen ritka,
Melynek kedves a kalitka.”

(Csokonai Vitéz Mihály)

Lapjaink: a Feltámadás (XX), a Hold (XVIII), a Torony (XVI)Képek: Két Ösvény Tarot

Aki egyszer fogollyá lett, menthetetlenül az is marad. S tudvalévő, hogy fogollyá nem akkor lesz az ember, amikor csattan a bilincs a csuklóján, majd hangos dörrenéssel bezáródik mögötte a cella ajtaja…

Holdnaptár és asztrológiai előrejelzés itt!

Nem. Nem akkor leszel bezárva, amikor azt mondják neked, hogy rab vagy. Rab valójában csakis legbelül leszel. Különbséget kell tenni magány és egyedüllét között. Fontos, hogy szükség legyen EGYedül eltöltött időre, ám nem annyira, hogy ez kellemesebb legyen a társaságnál. Az EGYedüllét csodájában megtanulhatsz mindent az életről és önmagadról. A MAGányban aligha tanulhatsz meg bármit is.

Az egyedüllét feltételezi, hogy bármikor képes vagy másokkal is együtt lenni. A MAGány azt feltételezi, hogy nem szereted Énedet eléggé ahhoz, hogy megajándékozd magadat barátok, rokonok társaságával.

Szigorú ítélet az, ha „a magányosság jó” illúziójába ringatod magadat, s rájössz, hogy előbb vagy utóbb ki kell ugranod az égő toronyból azért, hogy bárki kíváncsi legyen rád.

A magányra remek megoldás az, ha új célt tűzöl ki ismét… tedd meg, most, ezen a hétvégén, s nem fogod magányosnak, céltalannak érezni egyetlen percedet sem. Így pedig nem fog lángolni Bábel Tornya sem.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese:
megváltoztatták az életemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .