Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. augusztus 10. | Nórától

A valóság színesebb, mint a legszebb látomás…

Mai lapjaink: a Kísértés (XV), a Főpapnő (II) és a Hold (XVIII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Mennyi szép remény hal el hamvában, mennyi büszke és remek terv dől dugába, s még ezeknél is több botorságot hord hátán a föld…

Ezen a napon veled is történhet olyan, amiről nem sejted, hogy sokkalta inkább károdra van, mint hasznodra. A Kísértés lapja, az Ördög maga… Az Ördög ma az ösztöneidre apellál, elcsal, becsap, ámít, reményekkel kecsegtet, zenél és muzsikál, hogy táncba hívhasson, miközben eltereli figyelmedet valami igazán lényeges dologról. Az ösztöneid talán ma nem súgnak meg neked időben semmit, így az önbecsapás állapota sem tűnik fel.

Elkötelezettségedet, hitedet sutba dobhatod, s erre csak jóval később eszmélsz rá. Elhiszed – mert el akarod hinni -, hogy meg tudod különböztetni a jót a rossztól, a hamisat a valóstól. Pedig ez ma másképp alakul. Ma kísértések sokaságával nézel szembe, és túl vonzó lesz a sok-sok mézes madzag…

Talán próbára tesz a sors. Megkérdőjeleződik, hogy eddigi értékítéleteid helytállók-e… Talán elveszel a rengetegben, a világra szürke homály borul, de számodra még ez sem tűnik fel. Hiába a józan ész, csak a spontaneitás és az ösztönök vezérelnek. Ma nincs egyensúlyban a test, a lélek és a szellem. Mintha eme három összetevőd teljesen külön utakon járnának… Nos, te döntesz ma is, hogy felülsz a kockázatokkal teli hullámvasútra, vagy inkább türelemmel átvészeled ezt a napot, bízva abban, hogy nagy kár nem érhet. Nem lesz könnyű. Ám a Főpapnő lapjával helyén lesz az eszed, s talán időben le tudsz lassítani a gödör előtt, mely neked lett megásva. Meríts erőt titkos forrásaidból, – képes vagy erre. Ma is.

Minden úgy alakuljon, ahogy az számodra a lehető legjobb!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

2 thoughts on “Napi Tarot üzenet | 2020. augusztus 10. | Nórától

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .