ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 1. | Nórától

Minden remete ismeri az utat az alagút végén lévő fényhez…

Mai lapjaink: a Remete (IX), a Mérték (XIV) és a Diadal (VII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Érdemes reggel elrévedned a végtelen csend bugyraiban. Gondold végig azt, vajon remeteként vagy vidám, nyitott, társasági emberként jobb az életed! Módodban áll egyensúlyt teremteni e két állapot között, ám nem dönthetsz csak az első mellett!

Holdnaptár és aktuális asztrológiai előrejelzés itt!

Lehetsz egyedül akkor, amikor át akarod gondolni, hogyan tovább, merre menj, melyik utat válaszd az aktuális cél eléréséhez. Ugyanakkor nem maradhatsz végtelenségig a remeteség állapotában, mert az biztosan erkölcsi és akár anyagi veszteséget okoz neked. Elbújhatsz a sötétségben vagy átlépheted a fény küszöbét az alagút végén.

Válaszd a csodás elevenség állapotát! Jobban jársz!

Remetének lenni nagy kaland, hisz meghallhatod végre a saját gondolataidat, a belső hangod üzeneteit. Azonban ott, ahol a csendes remeteség van, nincs vágyott élet, siker, kiteljesedés. Határozd el, mit akarsz megtenni ezen a napon! A sok feladatot oszd két csoportra: legyen egy olyan kupac, amelybe az egyedül is elvégezhető feladatokat gyűjtöd, s legyen egy másik, melyekhez csapatmunka és összefogás szükséges.

Amennyiben eljutsz a szétválasztás végéhez, onnantól kezdve pontosan tudod irányítani az eseményeket, el tudod választani a lényegest a lényegtelentől, s a jó eredmények is megérkeznek.

Legyen taktikusan felépített ez a nap!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .