Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 7. | Nórától

Ami bent eldől, az kint megvalósul.

Mai lapok: a Főpapnő (II), a Remete (IX) és a Nap (XX)

Képek: Két Ösvény Tarot

A teljes teremtés benned létezik, s minden, mi benned van, a teremtésben is létezik. Nincs határ közted és egy tárgy között, mely egész közel van hozzád, mint ahogyan közted és a messze lévő tárgyak között sincsen távolság. Benned van minden dolog, a legkisebb és a legnagyobb, a leghatalmasabb s a legmagasztosabb, s minden egyenrangú. A Föld minden eleme egyetlen atom. A szellem egyetlen mozdulatában benne van az élet összes törvénye. Egyetlen csepp vízben benne van a végtelen óceán rejtélye. Léted megjelenési formája az élet minden megjelenési formáját magában rejti. Figyelj benső éned hangjára, nézz bele idő és tér végtelenségébe. A csillagok dalolnak ott neked, a számok beszélni kezdenek hozzád, a kozmosz örök kórusának hangjaival. Minden egyes Nap Isten egy gondolata, és minden egyes bolygó ennek a gondolatnak egy változata. Hogy megismerd ezt a Gondolatot, ó Lélek, végig kell járnod fájdalmas utadat a hét szent bolygó szférájában, hogy onnan azután újra alászállj… majd újra felemelkedjél… Mit jeleznek a csillagok, mit mondanak a számok? Mi rejtőzik a bolygók körforgásában? Ó ti elveszett és megtalált lelkek, ők éneklik, mutatják, újra és újra ismétlik a Ti sorsotokat…

(Hermész Triszmegisztosz)

Hermész Triszmegisztosz mondatainál aligha lehet találni szebbet és iránymutatóbbat a fenti három lap teljeskörű értelmezéséhez. Engedj el ma valamit, hisz akkor kapsz valamit. A sötétség párja a fény. Válassz, hogy fejlődhess. Ami bent eldől, az kint megvalósul. Ne betonozz be semmit a jelenlegi állapotában, hanem engedd, hogy formálódjon, módosuljon.

Légy figyelmes és tudatos, lásd meg a lényeget, kövesd az eseményeket, gondold át a látottakat és a hallottakat. Szűrd le a lényeget, így a lehető legtöbb információt fogod tudni a magad javára fordítani.

Legyen a napod felismerésekkel teli!

Szeretettel:

Nóra

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .