Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 8. | Nórától

Élj végre – merészen, bátran!

Mai lapjaink: a Torony (XVI), a Csillag (XVII) és a Bolond (0)

Képek: Két Ösvény Tarot

Hiszem, hogy az áldások forrása alapvetően bennünk van. A jó motiváció és a becsületesség önbizalmat hoz magával, ami bevonzza mások bizalmát és tiszteletét. Így tehát az áldások igazi forrása a saját tudatunkban van.” (Dalai láma)

Ez a nap vegyes energiákat kínál: fent, lent, sötét, világos, becstelen és becsületes, egyenes és görbe, örömteli vagy fájdalmas. Minden, ami szélsőséges, nyűgös vagy épp felemelkedetten boldog lehet.

Ez a nap kicsit ilyen is, meg olyan is. Viszont biztosan nem lesz semmilyen. Összeomlik valami azért, hogy a szemed előtti függönyök nélkül láss és ráébredhess a színtiszta valóságra. Mindeközben teremtsd meg magadnak a csendes megbékélés lehetőségét is. Csak így tudsz belelátni a tudatalattidba, így tudsz gondolkodni, így leszel spontán és könnyed, így lesz meg a belső motiváció és így hallod meg a belső hangod üzeneteit.

Élj végre – Isten igazából! Merészen, bátran, járt utat a járatlanért felcserélve! Ha csak hagyod megtörténni a dolgokat, elvesztegeted az idődet. Tekints minden lehetőségre és élethelyzetre áldásként. Mert minden, amit kapsz, az valójában jutalom. Ne hagyd szabadon szárnyalni a félelmeidet. Hagyd szabadon szállni a vágyaidat. Lépj új útra. Lehet ez ismeretlen, de tudd, hogy épp oda visz, ahová vágyakozol. Elindulni neked kell. Ha megteszed, nem lesz hiány önbizalomban sem.

Legyen áldás a napodon!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .