Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 9. | Nórától

Gyűjts erőt, arass diadalt! Hidd el a hihetetlent!

Mai lapjaink: a Diadal (VII), az Erő (VIII), a Hold (XVIII)Képek: Két Ösvény Tarot

Gyűjts erőt, mert képes vagy diadalt aratni bárki felett. Persze ne feledd, a legnagyobb diadalt mindig önmagad felett arathatod úgy, hogy tovább lépsz, fejlődsz, növekedsz, s elhiszed azt, hogy bármire képes vagy. Ha pedig ezzel kapcsolatban kételyeid lennének, gondolj arra, hány olyan alkalom volt az életedben, amik során úgy érezted: kész, vége, ennél többet nem tehetsz. És azok is megoldódtak… igaz? Igaz bizony! Emlékezz a sikereidre és ezek által tudsz újabbakat elérni.

Friss Holdnaptár itt 🙂

Végy erőt magadon, dolgozd fel, majd engedd el a múltat, ne ringasd magadat illúziókba. Figyelj jól, mert minden megmutatja magát, amikor arra a hírre, információra vagy személyre szükséged van. Semmi olyan nem marad rejtve előtted, amire szükséged van.

 

Ott, ahol meg- vagy épp eltörtél, ott leszel igazán erős! Már ma! Ott, ahol elvesztettél valamit, ott leszel valójában teljesen legyőzhetetlen. Ha tényleg erős vagy, akkor nem elmenekülsz a múltad sötét árnyai elől, hanem a megélt kudarcaidból kezdesz építkezni, ez lesz maga a hatóanyag, a katalizátor, ez hoz lendületbe, így a vereségeidből diadal szökken szárba. Higgy magadban, higgy a világban, higgy a lehetőségeidben.

Épp, mint ma. Itt és most.

Sok hit, sokra megy!

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese:
megváltoztatták az életemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .