Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 10. | Nórától

Ne engedj a kísértésnek! Minden esetben van MÁS választási lehetőséged!

Mai lapjaink: az Erő (XI), a Kísértés (XV) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Vannak olyan napok, amik hidegek, ridegek, nehezek, terheltek vagy épp problémáktól hemzsegők. Ez a mai nap épp ilyen lesz. Valahogy mindenki nyűgösnek tűnik, nehezen értünk szót egymással, s hab a tortán, hogy legtöbbünk makacsul fog ragaszkodni a saját véleményéhez, elképzeléséhez, talán még akkor is, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy mi is az igazság.

Holdnaptár és asztrológiai előrejelzés itt!

Emellett felütheti fejét a féltékenység. A zöld szemű szörny akár kapcsolatrombolóként is megjelenhet, kegyetlen hatásokkal, veszekedésekkel, összeférhetetlenséggel. Ezen a napon az önbizalom és az önértékelés hiánya lesz a létező legnagyobb gond. Biztosan nem adunk, így pedig nem is kapunk elég szeretetet és figyelmet, ezért azt érezhetjük, hogy senki nem szeret minket. Ez végül akár látványos bizalmatlansághoz vezethet. Lehet ezt valamilyen módon megelőzni, ha pedig már zajlik, jól kezelni?

Fontos elfogadni, hogy ezen a napon jóval kevesebb a tetterő és az energia. Ebből fakadóan pedig az időgazdálkodás sem fog jól működni. Jóval hamarabb elfogynak a feladatokra szánt percek és órák, így a kapkodás és a sietség figyelhető meg egész nap, a függő ügyek töredékét sem tudjuk este kipipálni. Sebaj! Egy dolgot akkor is meg kell tenni:

MARADJ HŰ ÖNMAGADHOZ!

Légy önazonos, de ne makacs. Légy tárgyilagos és törekedj a kompromisszumra. Ne engedj a kísértésnek, ne engedd, hogy bárki belerángasson egy konfliktusba. Nem szégyen a nyúlcipő. Vedd fel és szaladj messzire, el a gondoktól. Erre utal a Válaszút lapja. Még tudod csinálni! Mert ma is van választási lehetőséged!

Sok sikert!

Nóra

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:
Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese:
megváltoztatták az életemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .