Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 14. | Nórától

A Világ bármikor változhat… kedvedre!

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), a Bolond (0) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

“A világ olyan, amilyen, soha nem volt tökéletes (…). De hogy részt veszünk-e a létrontásban vagy nem, az már teljesen tőlünk függ.” (Hamvas Béla)

A világ mindannyiunknak éppen ugyanaz. Viszont az egyéni megélés már más. Ugyanazon élethelyzet nekem lehet könnyű, neked lehet nehéz. Ugyanazon szituációnak mindig legalább két oldala van, mint egy érmének.

A Hold lap megjelenése épp erre hívja fel a figyelmet. Könnyen lehet, hogy ugyanazon az úton járunk, ám az én látásmódomban a feladatok élhetőnek tűnnek, neked botrányosan nehéznek. Nekem az út biztonságos, némi akadállyal, neked sötét és bizonytalan, tele gödörrel. Lesz ebben a napban sok megtévesztő pillanat. Fura gondolatok, felesleges kételyek, megkérdőjelezések. Ám, ha bátortalan leszel, s egyáltalán nem mersz kockázatot vállalni, akkor sosem jutsz el a vágyott célig.

A Bolond épp letér a már bejárt útról. Lógatja egyik lábát a szakadék felett. Ez csupa titokzatosság, csupa misztérium, hisz nem tudjuk, megteszi-e a szükséges lépést… Ismerd fel, hogy félsz. Félsz lépni, módosítani, változtatni. Pedig szükséges. Bízz önmagadban, hidd el, hogy képes vagy sikerre vinni aktuális teendődet.

A nap kezdetén felbukkanó kérdőjelek mind válaszra lelnek napközben. Folyamatosan tárulnak fel előtted új utak. Képes vagy a problémákon átlendülni. Merj rálépni a hívogató útra, melyen még sosem jártál.  Az ismeretlen terep tanít meg új dolgokat. Válaszút előtt állsz. Merj választani. Merd a jobbat, világosabbat, szebbet választani – még, ha az kockázattal is jár.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .