Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 15. | Nórától

A szerencse kemény munka gyümölcse!

Mai lapjaink: a Világ (XXI) a Mérték (XIV) és a Főpap (V)

Képek: Két Ösvény Tarot

Jelen előrejelzésemet mindenki transzformálja magára úgy, ahogy azt ez a fránya körülmény megköveteli, neve: koronavírus, karantén, szükség.

Minden adott a sikerhez. Ám, egy lényeges tényező ma sem maradhat háttérben. Tudd, hogy a keményen dolgozó emberek “szagát” azok nem viselik jól, akik egész nap csak süttetik a hasukat. Remélem, érted a hasonlatot – még, ha kissé kifacsart is.

Tudd, hogy minél többet és minél szorgalmasabban, odaadóbban dolgozol, annál szerencsésebb leszel. A kemény munka mindig kifizetődik. Nem elég hozzá csak tehetség. Csak szorgalom. Csak elhivatottság. Csak idő. Csak energia. Ezek ötvözete mind-mind szükséges ahhoz, hogy a járatlan utat felfedezve eljuss a célhoz. Egy jó terv csupán terv marad, ha nem jut el a kemény munka állapotáig.

A kemény jelentése nem negatív. A kemény jelentése elhivatottság, odaadás, kitartás egyvelege. Tehát a kemény munka nem kényszer, hanem önként vállalt folyamat. Amit ma felvállalsz, azért tegyél meg mindent. Inkább kevesebbet csinálj – hívja fel figyelmedet a Mérték lapja -, de azt maximális odaadással tedd. Mindenből csak eleget vállalj, ne pedig sokat. Ez is elégedetté fog tenni.

Ennek a napnak a végén fontos, hogy teremts egyensúlyt különféle életterületeiden. Ma minden pillanatban tartsd kézben az irányítást és semmilyen döntést ne engedj át másnak – így leszel képes Uralkodni a saját életed felett.

Legyen szuper jó napod!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .