Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. szeptember 17. | Nórától

Tehetség: akarat, céltudatosság és tettre készség egyvelege.

Mai lapjaink: a Diadal (VII), a Bolond (0) és a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

A világ hemzseg a tehetségektől, a remek ötletektől. Lássuk be, mindenki tehetséges valamiben. Mindenkiben van olyan képesség, ami egyedi és kimagasló, ugyanakkor az egy más kérdés, vajon az emberek merik-e megmutatni, világgá kürtölni a különleges képességeiket.

Legyen ez a nap olyan pillanat, amikor szabadon mered engedni a titkolt ötletedet, a rég sutba dobott ideádat, s megmutatod azt a bizonyos rejtett tehetségedet.

Amennyiben van mondanivalód, s azt át tudod adni az embereknek úgy, hogy azok oda is figyeljenek rád, – nos… akkor neked nyert ügyed van!

Keresd meg azokat az embereket, akiket érdekelhet a mondandód. Keress új megoldásokat eddigi gondjaidra! Ma tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy elhagyod a járt utat a járatlanért! Legyél Bolond! Teljes erőből legyél bolond!
 
Mivel nagyon mozgalmas és zsúfolt lesz ez a nap, meglehet, hogy elégedetlen leszel az eredményeiddel. Talán azt vélelmezheted, sokat markoltál, keveset fogtál, azaz keveset végeztél. Ám ez nincs így. Te a lehető legtöbbet megteszed ezen a napon azért, hogy járatlan utad kivilágítottá váljon, így pedig eljuss annak a végére.
 

Legyél ma más, mint eddig!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .