Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. október 9. | Nórától

Ha elkezdted, hát fejezd is be!

Mai lapjaink: a Bolond (0), az Akasztott (XII), a Mágus (I)Képek: Két Ösvény Tarot

Nos… megfutamodni könnyű.

Feladni a harcot könnyű.

Hátat fordítani mindennek könnyű.

Sok dolog könnyű… főleg, ha azért nem kell felelősséget vállalni!

Ezt, MOST, ebben a nehéz, koronavírussal megspékelt helyzetben szigorúan tilos megtenni. Mert akkor az a fránya vírus nyert. Ugye nem akarsz vesztes lenni? Dehogy akarsz! Rengeteg nehéz dolgot átéltél már, ezt is képes vagy legyőzni! Mindannyian képesek vagyunk erre!

Eleve elrendeltetés a jelen helyzet? Vagy magunk döntünk, szabad akaratból?

Megoldani valamilyen problémát? Szembe nézni valamilyen nehézséggel? Okosnak és bölcsnek lenni mennyire könnyű? Milyen áldozatot vagy hajlandó hozni a fejlődésért, saját sikeredért? Ezen a napon kifejezetten hibás döntés a struccpolitika. A legnagyobb kárt épp azzal okozhatod magadnak, ha rábólintasz valamire, ami elnyeri a tetszésedet, s út közben ráeszmélsz, idő vagy épp energiahiányban szenvedsz, s nem csinálod végig. A tetszés lehet a beletörődés is. Ne törődj bele a helyzetedbe. Fogadd el, hogy most ez van, de ne törődj bele! Az elfogadás és a beletörődés NEM ugyanaz!

Amit ma elkezdesz, azt fejezd is be.

Járj a végére, tégy rendet, semmit ne hagyj függőben. Ma ne. Mert képes vagy remek ötletekkel, fura megoldásokkal előhozakodni, és az utolsó puzzle darabkát is a helyére tudod tenni. Te igen. Hát tedd a dolgodat, ne futamodj meg, ne szaladj el a kihívások elől. Ha megteszed, jön másik akadály, amit épp ugyanúgy meg kell majd másznod.

Légy bátor, és tedd a dolgodat. Így Te lehetsz a nap, sőt akár a hét vagy az aktuális hónap, netán időszak nyertese. S ha te győzöl, másokat is fel tudsz emeli. Hát tedd ezt meg!

Szeretettel:

Nóra


 

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .