ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. október 20. | Nórától

Olyannak kell elfogadni magadat, amilyen vagy!

Mai lapjaink: a Főpap (V), a Remete (IX), az Akasztott (XII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ma sok minden lesz, ám béke, nyugalom és csendesség aligha. Ma valahogy nem leled a helyedet.  S talán jó is ez így, hisz épp ezáltal történhet valami, ami rávilágít az érme másik oldalára…

Két ember találkozása várható. Te leszel az egyik, s a másik oldalon többen is feltűnhetnek egymás után.  Lesz olyan találkozás, mely isteni adományként érkezik, tanít, inspirál, motivál. Másik találkozásban inkább a csendességre és a visszahúzódásra kapsz iránymutatást. Aztán adódhat szenvedéssel együttjáró helyzet, amikor gyorsan elapasztanád ezen energiák forrását, ám az nem lesz könnyű feladat. Leszel ma fent és lent, a szélsőségesség sem kerüli el a házad táját.

Nagyon sok kérdés merül fel ma benned: Ki vagyok én? Mit akarok kezdeni magammal? Figyeld a történéseket! A sok találkozás közepette minden kérdésre érkezik válasz! Más emberektől, más perspektívákból.

Aztán végül megérkeznek az észszerű felismerések is. Egyetlen találkozásod sem volt a véletlen műve. Felnyitják a szemeidet, s látni fogod a jó és a gyenge tulajdonságaidat is. Iránymutatást kapsz ahhoz, hogy a negatívumokat kiküszöbölhesd.

Közben ne feledd: Hibátlan, tökéletes ember nincs! Olyannak kell elfogadni magadat, amilyen vagy. Ha ma figyelsz, s kiismered magadat jobban, akkor megérted a cselekedeteidet, átformálhatod a céljaidat, s jobban alkalmazkodsz a világhoz.

Így pedig legvégül újjászületsz, s kissé BOLOND módjára, de új irányt vehetsz.

Sok sikert:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .