Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. október 21. | Nórától

A célhoz tartozó árcédula felirata: kitartás.

A győzelemhez tartozó árcédula felirata: áldozat.

Mai lapjaink: a Csillag (XVII), a Halál (XIII) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Maradj optimista! Ne engedj az elképzeléseidből. Tarts ki eredeti céljaid mellett, mert mind megérik a fáradtságot és az izzadtságcseppeket. Ha netán mégis találnál olyasmit jelen helyzetedben, ami már nem kell, ami felesleges, ami csupán az idődet rabolja, azt zárd le bátran, ereszd el még most. Ugyanakkor nem fészkelheted be magadat a kényelmes fotelodba. Nem!
 
Nézz fel az égre, s talán még egy viharfelhőt is láthatsz! A vihar és az eső miatt sáros lesz az út, amin jársz. Ám éltető eső nélkül sosem nőne meg az elvetett mag, nem lesz belőle termés. A világon mindennek van haszna, csak meg kell látni a különféle dolgokban a lényeget.
 
Az önmagad iránti elfogadás és szeretet most kiemelten fontossá válik. Ha megbecsülöd magadat, akkor minden, ami veled együtt jár, bizony sokat fog érni. Eldöntheted, mely irányba mész tovább. Arra, amerre az új feladatok, örömteliség lelhető fel, vagy továbbra is sanyargatod magad, és a régmúlt fájdalmait piszkálod, a sebeket nyalogatod, így megnyújtva azok gyógyulási idejét.
 
Melyiket választod?
 
Válaszd azt, ami felé a szíved ösztönösen húz most, és akkor tiéd a nyereség, tiéd a jutalom, és tiéd az alagút végén a fényáradat. A választásod dönt el mindent. Hát lépj jó útra, dönts okosan.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .