ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. október 29. | Nórától

Egyensúly az egyensúlytalanságban? Mértékletességgel lehetséges!

Mai lapjaink: a Főpapnő (II), a Mérték (XIV), az Erő (XI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Beláttam az elmúlt években, hogy életem felett 99%-ban uralkodhatom, a maradék 1% kérdéses. Hiszen vannak olyan környezeti tényezők, melyekbe nem tudok beleszólni, ám alkalmazkodni és elfogadni van módomban. Én döntök, hogy egyensúlyt teremtek vagy billegtetem a mérleg nyelvét. Ha mértékletes vagyok, biztosan jobbak az esélyeim.

Épp ezért:

Rajtam áll és tőlem függ, mit gondolok, merre indulok, mivel töltöm az időmet, kivel lépek kapcsolatba ma, holnap vagy holnapután. Rajtam áll és tőlem függ, kivel osztom meg az ötleteimet, a testemet, a lelkemet, legvégül pedig az életemet, a pénzemet, az energiámat.

Kiválaszthatom, hol legyek, miért pont ott, mit eszem, olvasok vagy épp tanulok. Eldönthetem magam, miként reagálok a kedvező vagy épp (látszólag) kedvezőtlen életkörülményekre. Minden esetben tőlem függ, vajon átoknak, rontásnak, súlyos keresztnek tekintem-e az aktuális állapotokat, vagy megkeresem ezekben a lehetőségeket, amiket már a magam javára tudok fordítani.

Eldönthetem, hogy belesüppedek-e az önsajnálat végtelen bugyraiba, vagy igyekszem lelkesen tekinteni a jövőre. Bármikor megpróbálhatom megváltoztatni a szemléletmódomat – mert ez igenis lehetséges. Szelektálhatom a gondolataimat és megválogathatom a szavaimat, no és persze azt is, hogy milyen hangnemet ütök meg, amikor másokkal beszélek.

A mai napod valójában a jelen helyzetedre való teljes rálátásról szól, amelyben kedved szerint teremthetsz egyensúlyt, azaz Mértéket, vagy Erővel ragaszkodsz olyan dolgokhoz, melyek nem visznek előrébb.

Te döntesz. Mindig, minden egyetlen lépéssel kezdődik! Az első lépéssel.

Örömteli napot!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .