ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. november 4. | Nórától

Lassan járj, tovább érsz!

Mai lapjaink: a Csillag (XVII), a Feltámadás (Végítélet, XX) és az Igazság (XI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Eme három lap találkozása nem válthat ki ijedtséget vagy félelmet az Olvasóból, – hacsak nem jut eszünkbe, hogy más Tarot csomagokban a Feltámadás lapját Végítélet-nek keresztelték, így ez utóbbi elnevezéséből fakadóan  könnyen félreértelmezhető. Az ítélethez leginkább a büntetés, a kárhozat, az ítélet – így pedig az ebből fakadó félelem és rémület kapcsolódik.

Mi jöhet még? Mit kell még átélnem?

A Végítélet / Feltámadás kártya jelentése a Csillag és az Igazságszolgáltatás lapokkal körülölelve pozitív üzenetet hordoz. Gábriel Arkangyal trombitáján keresztül kürtöli szét a világban, hogy elérkezett a felszabadítás, a feloldozás, a megváltás, a megvilágosodás ideje. Így vagy úgy, de a végére értél valaminek, ami súlyos terhektől kíméli meg vállaidat a továbbiakban.
Bármilyen függő ügyed is legyen, ideje rendezni a sorokat.

Összegezni az aktuális feladatokat. Számba venni a tartozásokat, és utána járni a kintlévőségeknek.
Ami eddig akadályoztatva volt, most felszabadítható. Bármi, ami eddig az árnyékban húzódott meg, végre napfényre léphet és a megoldás is meglepő közelségbe kerülhet.

Ahhoz, hogy eljuss a saját felszabadításod kellemes megéléséhez, döntős lépéseket kell tenned. Az önmagaddá válás útján feljebb kell emelkedned a következő lépcsőfokra. Minden adott a sikerhez, azonban magadra vagy utalva. Egyedül vagy. A tudatalattid és a lelkiismereted „fogságában”. Ki mersz mozdulni a szűk komfortzónából?

Minden rajtad múlik – mindig.

 

Sok sikert!

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .