ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. november 24. | Nórától

Várj türelemmel, míg termőre fordulnak a dolgok!

Mai lapjaink: az Igazság (VIII), a Mérték (IX) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ma érdemes elgondolkodnod olyasmin, amin egyébként nem szoktál vagy csak nagyon ritkán. Ez pedig a „Honnan jöttem, hová tartok?” kérdése.

Mindegy, hány éves vagy és mekkora tapasztalattal bírsz. Eddigi életed történései, eseményei, eredményei egyértelműen megnyilatkoznak testedben, lelkedben és szellemedben. Érdemes ma azzal (is) foglalkozni, hogy életed következő éveinek irányát pontosan meghatározod az alapján, amit eddig megtapasztaltál. Markánsan kirajzolódhat az, hogy hová tartasz. Az, ahová tartasz, óriási mértékben függ attól, honnan jöttél.

Asztrológia és koronavírus: ez történik most és decemberben

A tested és a lelked valójában pontosan olyan, amilyenné te magad faragtad. Épp ezért lehetsz abban maradéktalanul biztos, hogy a jövőd teste és lelke még formálható. Épp annyira, amennyit az alakítgatásba hajlandó vagy belefektetni. Ezért fontos mérlegre helyezni a dolgokat. Lásd önmagadat és elért eredményeidet reálisan. Ennek megfelelően szelektálni tudsz aktuális terveid közül. Kidobni a haszontalant, s megtartani a jót. Tekints erre a helyzetre úgy, hogy ma kapod meg annak lehetőségét, hogy jövődet jobbá formáld.

Eldöntheted, milyen magot vetsz. Eldöntheted, hogy szerető gondoskodással figyeled-e a fejlődését, nap mint nap törődsz-e vele, locsolgatod, metszegeted, aztán büszkén figyeled, ahogy szárba szökken, levelek és gyümölcsök formájában gyermekeknek a életet. Végül akár árnyékot is biztosít, védőn körülölelve téged.

Eldöntheted, gondozod-e vagy sem az elvetett magot. Ha a régi rossz szokásokból merítkezel, könnyen megesik, hogy termőre fordulás helyett kiszárad és elpusztul a jövőd növénye. A Válaszút előtt állva viszont a döntés a tiéd. Most is. Ma is.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .