ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. december 1. | Nórától

Ne játszmázz és ne háborúzz! Önmagaddal végképp ne!

Mai lapjaink: a Főpap (V), az Akasztott (XII) és a Diadal (VII)Képek: Két Ösvény Tarot

A folyamatos játszmázás és háborúzás elfárasztja az embert, s egy idő után könnyű meghasonulni. A játszmázás valójában egyfajta függőség. Gyűrd le! Taposd el! Szabadulj meg tőle! Megéri! Arass hát DIADALt önmagadon!

Horoszkóp-, Tarot- és Névelemzés ajándékba:
Ajándékutalvánnyal karácsonyra!

A függőség – bármilyen formájáról is legyen szó -, sohasem végződik jól! Ugyanis, bármi hozott téged mámoros állapotba, idővel az a megfoghatatlan, furcsa és persze jó(nak tűnő) érzés elmúlik, s másvalami váltja fel. Lehet az önzőség, akarnokság, hibás szemléletmód, túlzó ragaszkodás valamihez… legvégső esetben akár fájdalom düh, harag is. Addig lehetetlenség leszokni a játszmázásról, amíg padlóra nem kerülsz. Ez pedig ezen a napon bekövetkezhet.

Jogosan kérdezed: Honnan tudom, mikor kerülök oda?

Értelek! Sokszor tűrjük a fájdalmat teljesen feleslegesen, szimplán azért, mert lemondani róla még annál is sokkal fájdalmasabb. Épp ezért:

Ma tartsd nyitva a szemeidet, hegyezd a füleidet, mert minden szükséges információt megkapsz ahhoz, hogy mérlegelhess és jó döntéseket hozhass. Tudsz olyan mélyre kerülni, ahol fáj annyira minden, hogy elengedd… Egyet vagy többet… Elengedj bármit!

Amikor idáig jutsz, akkor nincs más hátra, mint előre! Vegyél egy nagy lendületet, s gyere ki a gödör mélyéről, mert a világnak van fényes, napos oldala, ahol az önmagadon történő diadalt aratás magasba repít.

Ma minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy felismerd valódi függőségeidet. A segítség lehet égetően fájó is! A segítség nem feltétlenül simogatás vagy kedves szó. Hanem egy billog, ami annyira fáj, hogy ki akarsz kerülni a fájdalom hálójából.

…és ki is fogsz! Meglátod a lényeget, s a lényeg annyira valószerű és izgalmas lesz, hogy többé nem akarsz semmitől és senkitől függeni. Megérkeztél.

Legyen önmagadon diadalt arató, sikeres napod! Szeretettel: Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .