2021

Az INGADOZÁS esztendeje

A 2021-es sztendő (2021 = 2+0+2+1 = 5) az ingadozás ideje, sok-sok kérdőjellel. Olyan időszak, amikor végképp fény derül arra, hogy az elmúlt években elvetett, kicsírázott, szárba szökkent magocska termőre fordul vagy sem. A 2020-as évben visszaköszönt mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – az akár jó, akár rossz…

Amennyire erős és jó eredményeket hozott a 2019-es esztendő, annyira vert minket hátba a 2020-as év pandémikus hangulata. Az elmúlt években soha nem volt ennyire sok megválaszolatlan kérdés, mint most. Talpra állunk 2021-ben? Van kiút ebből a helyzetből? Lesz vakcina, gyógyszer, gyógymód? Visszakapjuk a régi életünket?

Szatmári Nóra asztrológus 2021 évre szóló horoszkópjai:
* Szaturnusz a Vízöntőben
* Jupiter a Vízöntőben
* 2021 legjelentősebb bolygóállásai
* Horoszkóp 2021 jegyek szerint
* Szerelmi horoszkóp 2021 jegyek szerint
* Kínai horoszkóp 2021 jegyek szerint
* Bivaly éve 2021
* Munka- és pénzhoroszkóp 2021

Ideje átgondolni a 2021-es esztendő terveit, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el. Mindegy, milyen formában és mértékben változtatta meg az életedet a COVID, egy biztos: a saját aktuális helyezetedhez képest lehet jobb és kiegyensúlyozottab a 2021-es év. Higgy abban, hogy te győzől, nem pedig a vírus és az általa hozott kellemetlenségek.

Minden kilenc év elteltével újra és újra elkezdődik életünkben egy szabályos ciklus, ami egy jól lekövethető ismétlődést rejt magában. Lehet jól elkezdeni, fejlődni benne, majd hatásosan és tudatosan kezdeni a 9 éves ciklusokat? A legutóbbi ilyen ciklus a 2017-es évvel indult, s 2018 a második lépcsőfoka, melyet a 2019-es esztendő, a harmadik, a 2020-as év a negyedik lépcsőfokként követett… Jöhet az ötödik?

Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk / kezdtünk / folytatunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, lépteinket, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni. Így válhat 2021 – ötödik lépcsőfokként – az ingadozás évévé.

  • 1-es év: a tervezés ideje, a magvetés és az új alapok lerakásának pillanata.
  • 2-es év: a locsolás és a lassú fejlődés esztendeje, a kicsírázás és a szárba szökkenés csodáját hozza.
  • 3-as év: a hajtás, a növekedés, a rügyezés éve, nagy változások jönnek.
  • 4-es év: a gyors növekedés ideje, megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – legyen az jó vagy rossz.
  • 5-ös év: az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el, hogy az elvetett mag termőre fordul, vagy sem.
  • 6-os év: elérkezik az aratás ideje. Most minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
  • 7-es év: az ünneplés éve, át kell gondolni a múltat, és ismét el kell kezdeni tervezni a jövőt.
  • 8-as év: a megtorpanás, a bizonytalanság, a kétség és a mozdulatlanság esztendeje. A visszavonulás a legjobb választás.
  • 9-es év: a lezárás éve. A felocsúdás, a letisztulás, a friss gondolatok, az álmok beteljesedése.

Ami most indul, az megalapoz mindent, ami a következő években előttünk áll. Most is igaz lesz, hogy

Ki mint vet, úgy arat…

Amit 2020-bn megcselekszel, az köszön vissza a következő esztendőkben. Ha mindent megteszel a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, akkor a jutalmad nem marad el. Minden esélyed megvan arra, hogy szépen, tudatosan újjáépítsd az életedet. 

Mit rejt a 2021-es szám?

20 – a 2-es a Hold, a befogadás, az állandó változás, a víz, az érzékenység energiájával az erős érzelmeket jelzi.
A 20-as a Tarot-ban a Feltámadás lapja.
Ehhez a laphoz az Uránusz bolygó kapcsolódik.
 
2 – a tanulás, tapasztalatgyűjtés inspirátora. Belső hangod üzenetének meghallgatása és javadra fordítása elkerülhetetlen 2021-ben. Jó ítélőképességgel áld meg ez a szám. A kettes szám duplázódás erőteljes jele annak, hogy érdemes csapatban dolgozni, másokkal összefogni. Ha baj van, az is duplázódik…

1 – a Tarot-ban a Mágus lapja.

Birtokában vagy mindennek, ami ebben az esztendőben a fejlődésedet szolgálhatja. Oszd meg a tudást másokkal. Találd meg azt a tevékenységet, mely maximálisan elégedetté tesz. Teremts békés környezetet. A Mágus meghozza a gyógyírt a gondjaidra. Olyan eszközöket és módszereket tudsz kipróbálni, amiket eddig sosem. Bölcsen kell tekintened minden helyzetre, akkor is, ha kapkodnál. 2021-ben nem rohanhatsz, és másokat sem sürgethetsz. Minden kérdésedre megérkezik a válasz, bár lehet, hogy néhány kérdés türelemre és várakozásra int. Ugyanezen gondolatok társadalmi, gazdasági és politikai szinten is igazak.

Kiemelt szerepet kap a megértés és az elfogadás. Megérteni és elfogadni azt, hogy az a fontos, ami itt és most zajlik. Így a feladatok átformálódnak, végül pedig könnyűvé válnak.

Amennyiben jól dolgoztál 2016-ban, s lezártad függő ügyeidet, akkor maximális erőkkel tudtál koncentrálni a kezdésre, az első lépésekre 2017-ben. Így pedig 2018 is sikert hozott neked, s tovább tudtál lépni 2019-be, ahol újabb lehetőségek vártak. Igen, 2020-ban elvesztettük a biztonságérzetünket, de azért mégsincs itt a világvége! Van elég bátorságod tovább haladni?

Vedd kezedbe a sorsodat, rendelkezz az életeddel, időddel, energiáddal és képességeiddel. Legyen hatalmad önmagad felett, legyen hited, ez a legfontosabb éltető erő.

A cikk írójának weboldala itt!