Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2021. január 7. | Nórától

Nézd a saját filmedet! Hisz tiéd a főszerep!

Mai lapjaink: a Halál (XIII), a Főpap (V) és a Csillag (XVII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ma egyetlen fontos teendőd akad: HINNI. Magadban, Istenben, Allahban vagy Buddhában, a fényben vagy a csodában. A változás, a fejlődés, a gyarapodás lehetőségében. A létben, a jóba, az értékben, és nem utolsós sorban más emberekben… Csak higgy. Tedd ezt teljes erővel. Ezen a napon nincs lehetetlen.

Évindító horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Lépj ki a színpad fénnyel megvilágított oldalára, mutasd meg ismert és rejtett képességeid java részét. Vállalj (f)el szokatlan, rendhagyó feladatokat, bólints a különcségekre, olyasmire is, melyek elől eddig mindig megfutamodtál. Ma nem jelenthet kihívást holmi fizikai leterheltség, fáradtság vagy némi nyűg. Egyetlen dolog okozhat fennakadást. Ha nem hiszel magadban, a tehetségedben, az elkötelezettségedben, megszerzett tapasztalataidban. A bölcsességed az előbbiekben lakozik. Hinni magadban, látni magadat kívülről, elismerni önmagadat és tudásodat. Tudni, hogy képes vagy a célt elérni.

Légy ma főszereplő, de teljesen másként, mint eddig. Teremts békét, hozz össze mások között kompromisszumokat, oldj fel sértettségi állapotokat, értesd meg másokkal, hogy a harag nem visz előrébb. Erre ma képes vagy!

Légy te magad egy közvetítő csatorna ellenségek között. Használd a bölcsességedet. Legyen jó élmény a társaságodban lenni, s ha később ezt a filmet visszanézed, nagyon büszke leszel magadra. Keresd mindenkiben a valódi értékeket, a hiteles tartalmat. Ha vállalod ezt a nehéz, ugyanakkor elvitathatatlanul nemes feladatot, akkor te magad leszel az égen a Csillag, azaz a Remény.

Legyen derűs, szeretetteljes napod!

Szeretettel:

Nóra

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .