Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2021. január 18. | Nórától

Feléledhetsz hamvaidból. Bármikor.

Mai lapjaink: a Halál (XIII), a Mérték (XIV), a Nap (XIX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Sokan vannak, akik küzdenek nap napot követve. Mást sem tesznek, csak küzdenek és harcolnak, küzdenek és harcolnak, küzdenek és harcolnak… véget nem érő, örök ördögi körben.

Pedig az élet nem reménytelen és végképp nem kilátástalan! Nem kell a fájdalomnak szabad utat engedni, igenis meg kell látni egy átlagos napban is az örömöt. Nem kell eltorzulnia az arcoknak, meg kell látni egy szürke hétköznapban is a lehetőséget. Nem kell romhalmaznak látni a pillanatnyi helyzetet, mert van kiút, létezik megoldás, s ha nincs előtted épp egy ajtó, persze nyitva, téged hívva… hát akkor csinálj magadnak egy ajtót. Minden falon van lyuk. Még az egerek is megtalálják ezeket…

Évindító horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Ne adj teret másnak, csakis magadnak, a belső hangnak, a hitnek. Ezek összessége a legnagyobb aduász a kezedben. Az Én hangja mindig legyen hangosabb, mint mások hangja. Mindezt tedd mértékletesen, tehát ne kifelé kiabálj, hanem befelé!

Ma különösen igaz ez. Igaz, mert bár le kell zárnod valamit (Halál: engedd el!), de azon nyomban meglátod a magot, amit elvethetsz, s meglepő gyorsasággal csírázik ki. Neked. Érted. A Nap melegében minden magocska  megmozdul. A tiéd is.

Merj a 19-re lapot húzni, s amikor a legmélyebb ponton vagy, onnan is meg fogod találni a kiutat. Néha épp azért kell a gödör aljára lemenni, hogy abból kijutva értékelni tudj mindent, amit ezután meg tudsz szerezni. Önerőből. Saját hittel, ötlettel és kitartással.

Szeretettel kívánok remek napot, jó eredményeket:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

2 thoughts on “Napi Tarot üzenet | 2021. január 18. | Nórától

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .