Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2021. április 12. | Nórától

A legnehezebb magunkat megváltoztatni…

Mai lapjaink: a Feltámadás (XX), a Mérték (XIV), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot

A legnehezebb magunkat megváltoztatni, magunkon módosítani, a hiedelmeinken túllépni, elhinni, hogy lehet jobb, másabb, örömtelibb. Minden változás olyan, mint a kígyó vedlése. Fájdalmas. Hihetjük, hogy az már elhalt, száraz bőr, ám az ettől való megszabadulás piszok kényelmetlen tud lenni, ráadásul, a vedlést követő időszakban kiszolgáltatottabbá válik az állat.

Két Ösvény Tarot tanfolyam Nórával: 2021.04.17-18.
Utolsó szabad hely keresi gazdáját!

Nos, szokásainkat elengedni, így pedig új emberré válni óriási vállalás, nagy kockázat és ezeknél is nagyobb kérdőjel. Van járható, kevésbé fájdalmas út?

Vajon sikerül a FELTÁMADÁS? Mit kell tenni ezért? Amennyiben minden nehézség ellenére sikerül újjászületni, akkor jön csak az igazán nagy kockázat: szembenézni azzal, hogy környeztünk egy része furán néz ránk, nem ért minket és megkérdőjelezik minden lépésünket, tettünket, sőt, talán még a gondolatainkat is. S ilyenkor jöhet a megbánás… Mit tettünk? Nem kellene visszakoznunk? Netán tanúsítsunk MÉRTÉKletességet, hátha megbocsátják nekünk merészségünket? Vonuljunk vissza, mintha mi sem történt volna? Játsszunk REMETÉt – de hogyan hozzuk ki ebből a legtöbbet? Higgyük el, hogy a változás valójában rossz és bűnös dolog?

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Átmenetileg csak online (Skype, Viber, messenger)!
Időpont akár 48 órán belül.

Szó sem lehet erről! Ha már volt bátorságunk tenni önmagunkért valami lényegeset, akkor merjük vállalni az újjászületés állapotát is. A valódi és eget rengető újjászületés egyedül történik. REMETEként lehet megélni a legintenzívebben. Ehhez tudatosságra van szükség, mely lemondásokkal jár együtt. Merd megélni. Merd átélni. Megéri!

Merj változni, így pedig hosszú távú eredményeket érsz el rövid időn belül.

Szeretettel:

Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat! Szatmári Nóra: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .