ez + az

Napi Tarot üzenet | 2021. november 3. | Nórától

Kerekedj felül önmagadon! Szüless újjá!

Mai lapjaink: a Mérték (XIV), a Főpap (V), a Feltámadás (XX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ne félj semmitől! Ne kötődj semmihez! Fontos és dicséretes dolog a MÉRTÉKletesség, ám ezen a napon felül kell kerekedni a visszafogottságon és teret kell engedni annak az Önmagadnak, aki ott rejtőzik belül és – akár hagyod, akár nem – szabad utat fog törni magának.
 
Amennyiben önszántadból nyitod ki a kaput újult önmagad előtt, sebesülés nélkül érsz célba. Urald ezt a helyzetet, képes vagy a lehető legtöbbet kihozni újjászületési folyamataidból.

Amennyiben kételkednél az élet erejében, a megújulás lehetőségében, jusson eszedbe az a sok virág és fűszál, amelyek a városok betonzsungeljeiben törnek utat maguknak két járdalap között. Ott, ahol elvileg ez nem is lehetséges.

Ne várj arra, hogy a világ vagy épp a családod, netán a barátaid elkezdik a változást. Te indíts útjára ezen a napon valamit és figyeld meg a pozitív reakcióikat. Mutass utat, jó példát!

Új világot kizárólag új ember teremthet!

Mi szükséges a megújuláshoz? Egyszerű lépések, bátorság és elhatározás. Az igazi megújulás a lélekből indul el. Ezt tartsd szem előtt! Csupán kívülről lehetetlenség megújulni. Ha csak kint van változás, akkor valójában felvettél egy új jelmezt és megy tovább a bál – maskarák mögé bújva. Te újulj meg belülről, mert a belső megújulás erkölcsi, etikai és morális határokat feszeget – így lehetsz sokkal jobb ember.

Személyes konzultációra szabad időpontok Nórához:
2021. november 8., hétfő: 08:30 és 13:30
Helyszín: Két Ösvény Klub, Kálvin tér

Változtass a kiejtett szavakon, formálj a gondolatokon, merj kedves lenni akkor is, ha az élet eddig arra tanított, hogy a keménység kifizetődőbb. Legyél bátor ahhoz, hogy másképp lásd a világot, így a világ is másképp fog látni téged.

Szeretettel:

Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, mentális segítő, szakközgazdász, nemzetközi kapcsolatok szakreferens, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .