ez + az

Napi Tarot üzenet | 2022. november 28. | Nórától

Elfogadni a megváltoztathatatlant = Békére lelni

Mai lapjaink: a Halál (XIII), az Igazság (XI), a Mérték (XIV)Képek: Két Ösvény Tarot

Valakinek vagy valaminek az elvesztése sokszor érthetetlen, elfogadhatatlan és fájdalmas esemény. Az Igazsággal való szembenézés letaglózó.

Ami ma történik veled és/vagy körülötted, az újratervezést igényel. Amennyiben átmenetileg megáll a világ, s bármilyen oknál fogva mérhetetlen szomorúság vagy kétely uralkodik el a lelked(b)en, akkor tudd, hogy épp ezek a nehézkes pillanatok segítenek hozzá ahhoz, hogy új útra lelj, s Kiegyensúlyozódj ismét.

Elmaradhatatlan energiaforrás a csuklódon💰: Bőség kristály karlánc & Áldás kristály karlánc & Hála kristály karlánc

Semmiért ne hibáztasd magadat. Sem a bűntudat, sem a lelkifurdalás nem old fel az esetleges hibák vagy meg nem cselekedett tettek súlya alól. Meglehet, hogy valakit vagy valamit nem tudsz megvédeni, féltőn óvni, megtartani vagy épp meggyógyítani.

Ügyes vagy, okos, logikus és biztosan egyedi – ám nem vagy mindenható, alkalmanként hibázol, s ma bizony át fogod élni a tehetetlenséget, mert nem tudod az irányítást teljes mértékben és minden pillanatban a kezedben tartani. Inkább élj, létezz és cselekedj úgy, hogy holnap büszke lehess önmagadra, s arra, hogy nem hagytad magad sodortatni az árral.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Te döntesz, hogy átengeded az irányítást másoknak, vagy helyet teremtesz az elfogadásnak és a megértésnek. Az utóbbival nyersz és okulsz. Az utóbbi kiegyensúlyoz és minden puzzle darabka a helyére kerülhet estére. Azok is, melyek a kanapé vagy a szőnyeg alá kerültek…

Szeretettel:

Nóra

Asztrológusodat & Tarot tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg a véleményemet a világról:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?

* Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt!
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .