ez + az, tarot

Napi Tarot üzenet | 2023. április 6. | Csak előre!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp: 12 csillagjegynek, IV. 3-9. – elemzés youtube-on
Április 6-án Mérleg Telihold, lesz ám nemulass! – elemzés youtube-on

Nincs más út, csak az előre!

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), a Mágus (I) és az Uralkodónő (III)

Képek: Két Ösvény Tarot

Semmit ne komplikálj túl! Lásd a lényeget, bárhol vagy és bármi is történjék ezen a napon! Mellőzd a felesleges illúziókat. Épp az van és annyi van, amennyit látsz. Ne az érzéseidre hallgass, ne a megérzéseid után fuss! Amit a két szemeddel látsz, az a színtiszta valóság.

Hála kristály karlánc

A már megszerzett spirituális tudást használd arra, hogy kérdezel, s bátran beismered magadnak, ha valamit nem tudsz, nem értesz, ám szeretnél jól informált lenni. A remek meglátásokhoz segítő személyek adnak tökéletes válaszokat – ám ismétlem, kérdezni neked kell! Merj érdeklődni, légy kíváncsi, kutass és keress, fedezz fel valami újat, sokszor az egyszerű kérdésekre már rég megvannak a válaszok, csupán a függönyt nem húzod el a szemeid elől.

Pályaválasztás előtt állsz? Pályát módosítanál? Fogalmad sincs, merre indulj? Az előtted álló ajtóhoz nálam van a kulcs! Így fogok neked is segíteni!

Amennyiben ezen a napon alkalmazkodásra képtelen és túlzottan konvencionális leszel, akkor a tálcán nyújtott ötletek, támogató iránymutatások kárba veszhetnek.
A fizikai és a spirituális világ közötti híd megépült. Te építetted, hát lépj rá, s mutasd meg, mire vagy képes! Akár vezetővé is válhatsz, aki bármikor kinyilatkoztatja a szellemi igazságokat.

Légy bátor nagy tetteket végrehajtani! Itt és most!
Légy kellően merész kérdezni! Itt és most!

Legyen kiteljesedett napod! Itt és most!

Szeretettel: Nóra

Bejelentkezés személyes / online konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat, Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥
Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!
🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .