ez + az, tarot

Napi Tarot üzenet | 2023. augusztus 30. | Legyél nyitott!

Legyél nyitott – mindenre!

♓🌕 Halak Telihold | 2023. VIII. 31. (videó)

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp VIII. 28-tól – videó
Heti Cigánykártya jóslat VIII. 28-tól – videó

Az élet csupa kockázatvállalás!

Mai lapjaink: a Remete (IX) az Uralkodónő (III) és a Kísértés (XV)

Képek: Két Ösvény Tarot

Az életben minden változó. Ez a mai napra különösen igaz. Szinte minden órában más irányba kell fordulni, mindeközben alkalmanként leszel lent, aztán meg fent. Nem feltétlenül fogod jól érezni magadat a bőrödben…

Amennyiben úgy érzed, hirtelen minden rossz, nem kell túlzottan elkeseredni, mert a rossz után csakis jó jöhet. Ez evidens. Pánikolni felesleges! Amennyiben hullámvasúton érzed magadat, tudd, hogy minden lejtmenet után emelkedés következik.

Az októberi tanfolyam teltházas!
Következő cigánykártya képzés: 2023. nov. 11-12.

Ma lesz részed esésben és kelésben. Amikor padlóra kerülsz, ne azon tűnődj, mid fáj! Kizárólag a felállás gyorsaságára fókuszálj! Legyél nyitott mindenre, mert képes vagy minden gödörből kimászni, és minden sötét alagútban meglelni a picinyke világosságot, melyet követve kijutsz a napfényre.

2 napos gyakorlati Tarot képzés Nórával! 2023.10.7-8.
Ajándék könyv, kártya, jegyzetfüzet toll!

Legyél nyitott mindenre, ami ma történik veled, akkor is, ha épp lehúz a sötét mélységbe, s akkor is, ha épp felemel a szivárványig. Mert tanulni csakis abból lehet, ami történik veled és körülötted. Ha Remete módjára elbújsz a világ körforgása és aktuális változásai elől, csakis magadnak árthatsz. Merd befogadni a Kísértés mindenféle formáját. Merj élni akkor is, ha az bonyolult vagy épp némi fájdalmat okoz. Merj kockáztatni. Aki kockáztat elbukhat. Aki kockáztat nagyon magasra is emelkedhet. Merj élni! Legyél nyitott mindenre!

Szeretettel: Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod, Szatmári Nórához: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .