ez + az, tarot

Hétvégi Tarot üzenet | 2023. szeptember 23-24. | A szó elszáll…

Merkúr – Jupiter trigon | 2023. IX. 21-28.
Aki építené a jövőjét, most kezdje el! (videó)

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp minden csillagjegynek IX. 18-tól – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra IX. 18-tól – videó

A bölcs csendes. A bölcs a maga ura. A bölcs eléri célját.

Hétvégi lapjaink: a Csillag (XVII), a Remete (IX) és a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ez a hétvége a tényleges, valódi pihenés ideje, boldog ébredésekkel, könnyed léptekkel, apró érintésekkel, fénnyel, tiszta gondolatokkal, az elme megerőltetése nélkül. Kifejezetten ajánlott visszavonulni csendes magányodba, meghallgatni a belső hangod üzeneteit és komolyan is kell venni az iránymutatásokat. Amikor megérkezik egy érzés, azt ne hessegesd el. Vagy alkalmazd azonnal, vagy jegyezd fel, később még jól jöhet.

Következő cigánykártya képzés: 2023. nov. 11-12.

Ötletek, ideák és eszmék sosem jönnek csak úgy véletlenül, ugyanakkor elmúlhatnak nyomtalanul. Ne múljanak, vesd ezeket papírra. Hogy szól a régi mondás? A szó elszáll, az írás megmarad!

Az egyetlen jó és okos döntés az, ha megbízol magadban, ha elhiszed, hogy minden döntésed megfelelő és a lehető legjobb pillanatban születik meg. Nincs olyan, hogy rossz döntés. Döntés van. Lehet persze a döntéseket minősíteni, de felesleges. Megtörtént, hát élj vele együtt, vidd a megszerzett tapasztalatot, így legközelebb jobb döntést hozol.

Új asztrológia témájú videóim youtube-on

Bármi, ami mostanában bizonytalan és kétséges volt, azzal összefüggésben megkapod a pontos instrukciókat, s ha eddig nem volt fény az alagút végén, hát most biztosan lesz. Ha eddig Remete voltál, végre hivogat a világosság, és invitál, gyere ki a fényre!

Kellemes hétvégét kíván:

Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat, Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .