cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: Örvendezés ㋡ [2024. április 22.]

❣️Ezoterikus Kalendárium – Holdnaptár online!❣️
Youtube-on, csatornatagsággal hétfőtől!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti cigánykártya jóslat április 22-28. – videó
Heti Taroszkóp április 22-28. – videó

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonaulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz.

SKORPIÓ TELIHOLD 2024.04.24 (videó)

Most az Örvendezés ideje van. Ennek csak örülni lehet. Mosolyogj és lásd az élet jobb, naposabb, kedvezőbb oldalát. Mert van neki ilyen! Aki ezen a napon búvabélelt, dönthet: megpróbál jobban lenni vagy szembemegy a kedvezőbb élethelyzet lehetőségével…

Céges buli jósda nélkül? Ideje szervezni egy programot!

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Exkluzív tartalmak Youtube csatornatagoknak – részletek itt!

Örvendezés: felemelkedett állapot, örömteli, boldog emberek és helyzetek

Az ünnepek, az ünnepi pillanatok, a szép percek fontosságára utal ez a lap. Sokkal több dolog, helyzet és körülmény lehet ünnep(i), mint azt bárki gondolná! A hétköznapjainkat az ünnepek teszik színesebbé, boldogabbá, emelkedettebbé. Már felmenőink is pontosan tudták, milyen fontosak azok a percek, órák, amik örömet adnak, és tudatosan keresték, valamint megteremtették ennek a lehetőségét.

Ha egy kérdésre csak egy kártyát húzol, s ezt választod, akkor többek között a könnyedség állapota jelenik meg. Persze lehet az adott helyzetben benne némi felszínesség is, azonban a pillanatnyi felemelkedés és öröm lehetősége mindenért kárpótol. Ez a kártya a könnyű ismerkedést, a nem feltétlenül nagy szerelmen alapuló – akár csupán futó – kalandot is jelezheti. Üzletben, munkában, pénzügyekben a könnyen létrejövő üzleti tranzakciók mutatója. Általában laza, oldott folyamatokról ad hírt.

Kulcsszavak: színesség, változatosság, idill, emelkedettség, jó hangulat

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .