cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: Bíró 👩‍⚖ [2024. május 30.]

❣️JÚNIUSI horoszkóp minden jegynek – videó❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Júniusi cigánykártya kirakás – videó
Júniusi Tarot kirakás – videó

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz. A Bíró lapja Justiciat idézi meg, aki az igazság égi helytatója. A Bíró a földön, a való életben nyújt igazságot. Jelentése sokban hasonlít a Tarot Igazság lapjához.

❣️Ezoterikus Kalendárium – Holdnaptár online!❣️
Youtube-on, csatornatagsággal már elérhető!

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Bíró: A Bíró személyt jelölő lap. Közvetlen köze van a joghoz, jogszabályokhoz, rendezettséghez és tisztességhez, így pedig ezen komplex rendszerek betartása és betartatása a legfőbb feladata. Mire van engedélyed, mire nincs? A saját magad által felállított elvárások és akadályok jelölője. A bírósági, hatósági ügyek ide kapcsolódnak – ha rendszeresen feltűnik, ideje elgondolkodni azon, vajon tisztességes úton jársz-e? Hmmm, no, helyes úton jársz, vagy inkább a mellékvágányokat keresed? Megmondják a környező lapok és a bölcs, józan felismerésed.

SZÁMMISZTIKA 2024: videós elemzés

Kedvező helyzetben ez a lap pozitív elbírálást, jó döntést ígér, kedvezőtlen helyzetben nem várt, kellemetlen eseményt, gondot, bonyodalmat, aminek általában valamilyen hivatalos vonulata is van.

Mivel ezt a lapot kaptuk erre a napra, így feltétlenül legyél a bölcsesség, a belső egyensúly, az igazság, a harmónia, a tudás képviselője, a jogot pedig semmilyen formában ne sértsd meg. Az igazság roppant kényes téma az érintett napon, s másnak más lehet a saját igazsága – eltérhet a tiédtől. Az igazság és a jog nem helyezhetők fel egy mérlegre – ezt már mindannyian megtapasztaltuk életünk során, így erre adódik példa ma is. Ha két ember van jelen egy helyzetben, könnyen lehet, hogy az érem két, eltérő oldalát látják, akár vita, konfliktus is keletkezhet.

Mi az oka, hogy mégis két eltérő meglátást kaptunk? Ami az egyiknek fontos volt a másiknak egy lényegtelen, az ellentét meglétét pedig csak bölcs belátással lehet rendezni.

Kulcsszavak: rendszer, szabály

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟨 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .