cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: Ajándék 🎁 [2024. szeptember 6.]

❣️2 napos cigánykártya tanfolyam Nórával ❣️

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Cigánykártya jóslat 2024.09.02-től – videó
Taroszkóp előrejelzés 2024.09.02-től – videó

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonaulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz. Kaphatunk most egy kis Ajándékot az élettől! Fogadjuk örömmel. És persze… ajándék lónak ne nézzük a fogát! 😉

Karácsonyi céges buli jósda nélkül? Hívjatok engem 🙃

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Ezoterikus Kalendárium – Holdnaptár online

Ajándék 🎁: viszonzás elvárása nélkül átadott valamiféle érték, értéktárgy, sőt, akár egy jó tett, amelyet szívességből, kedveskedésből, vagy egy alkalom emlékezetessé tétele céljából jó szándékkal adományozunk másnak. Jó dolog adni, és jó dolog kapni!

Emellett – átvitt értelemben – az elfogadás, az adás-kapás kérdéskörét feszegeti ez a kártyalap. Képes vagy elfogadni azt, amit kapsz? Tudsz-e kérni, ha szükséged van ilyen támogatásra? Tudsz-e úgy adni, hogy teljesen önzetlen vagy, és semmit sem kapsz cserébe?

Babahoroszkóp | Cégnév elemzés | Auratisztítás, elengedés

Olyan események útmutatója ez a lap, amikor az életünket meghatározó ajándékok, pozitív változások következhetnek be. Hiszan ajándékot akár az élettől is kaphatunk. Kedvező lehetőségekre is utal, melyek váratlanul bukkannak fel életünkben. Tedd fel a kérdést önmagadnak, a fizikai tárgyaknak van e valós értéke az örökkévalóság tükrében? Az ajándékok értéke nem a fizikai valójukban található, hanem a tiszta önzetlen ajándékozás örömében. A mai világ nem teszi könnyűvé az ajándékozást, adakozást, önzetlenséget, de minden egyes ember adhat úgy ma valakinek valamit, hogy nem kér cserébe semmit. Próbáld meg, és a hála utolér!

Kulcsszavak: meglepetés, jutalom, grátisz, felajánlás, támogatás – ha ajándékot kapsz, hát fogadd el, nem ciki valakinek a háláját befogadni.

A lapnak van kedvező és kedvezőtlen jelentése, de én – mint mindig – most is igyekszem a jó oldaláról megközelíteni ezt a lapot. ☺️

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .