ez + az

Napi Tarot üzenet | 2018. október 4. | Nórától

Ébredj! A valóság idekint van!

Mai lapjaink: a Csillag (XVII), az Igazság (XI), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot
Vezető Csillagod segítségével érdemes hosszú távú terveket szőnöd, hisz minden segítséget megkapsz – kint. Most ne bent keresd az élet értelmét, hanem kint, a világban. Ehhez pedig szükség esetén kifejezetten ajánlott akár külső segítséget, tanácsot, útmutatást kérni. Ez a nap kedvez annak, hogy a bölcsességet teljes valójában megéld, és olyan döntéseket tudj hozni, melyek látszólag talán nem a Te érdekedet szolgálják, ám a végeredményt tekintve az elégedettség egyértelműen megjelenik gondolataidban és lelkedben.
Keress új megoldásokat! Ma nyugodtan hagyd el a járatlanért a járt utat! A bátraknak szerencse dukál. Megkaphatod. A szerencse megmutatkozhat bármilyen formában, alakban: egy kedves emberben megbújva, anyagi nyereséget produkálva, egy balesetet megúszva, az életet újragondolva, jó egészségnek és sok mosolynak örvendve.

Bízz az igazságban,  a hitben, önmagadban. Bízz abban, hogy minden épp úgy alakul, ahogy az számodra a lehető legkedvezőbb. Ismerd fel azt, hogy készen állsz valóság befogadására, mindezt éberséggel, türelemmel, szeretettel körülölelve.

S ha eljutottál a nap végére, fel fogod ismerni, milyen eredményeket értél el.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .