Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. szeptember 5. | Nórától

A világ végtelen változások végtelen sora.

Mai lapjaink: a Főpap (V), az Igazság (VIII) a Világ (XXI)Képek: Két Ösvény Tarot

A világ nem egy véges folyamat, nem egy lemez, mely lejár, s vagy kézi erővel újraindítjuk vagy sosem halljuk ismét a muzsikát. Tudjuk – Te is, Én is, Mindenki -, hogy sok dolog elkezdődik, pár dolog véget ér, ám összességében a Világ végtelen változások végtelen sora, melyek megállíthatatlanul haladnak előre. Igaz ez mindenre, fejlődésre, gyarapodásra, elvesztésre és megnyerésre, emberi kapcsolatokra, halálra.

Holdnaptár és aktuális asztrológiai előrejelzés itt!

“A világ olyan, amilyen, soha nem volt tökéletes (…). De hogy részt veszünk-e a létrontásban vagy nem, az már teljesen tőlünk függ.”

(Hamvas Béla)

Benned (is) ott van a bölcs, a megszerzett tudás, a tapasztalat, emellett képes vagy helyén kezelni mindent, hogy a Világ végtelen változások végtelen sorozatába beilleszkedve a legtöbbet hozz ki a lehetőségeidből. A lehetőség adott, most, ma itt, neked. Élj vele. Mert a tisztánlátás képessége ismét megadatik, s együtt gondolkodhatsz, dolgozhatsz, tervezhetsz másokkal. Ennek eredménye pedig a látványos siker lesz.

Sokan úgy vélik, a világ mindannyiunknak másféle… de tévednek! A világ mindannyiunknak teljesen ugyanaz: van jó meg rossz, van bűn meg ártatlanság, van benne fekete és fehér, no és persze fény meg árnyék. Mindig minden párosan jár benne. Épp ezért ki merem jelenteni bátran: A világ egyféle, de az egyÉN dönti el, mely oldalra áll…

Kívánok élettel és vidámsággal teli napot, remek eredményeket:
Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

2 thoughts on “Napi Tarot üzenet | 2019. szeptember 5. | Nórától

  1. S szia Nóri! Időd érdekes dolgokat írsz, olyanokat amiken én is atmegyek. Tudom hogy általánosítás, de nagyon jellemző rám. Én december óta látványosan változtam jó irányban. Nagyon erős jellem lettem. Határozott elképzelésem van az életről, de úgy érzem hogy csak egyhelyben topogok.
    Sokat tanakodok azon hogy megtalalom e azt az utat amin tovább akarok lépni, pedig napról napra mindenből tanulok. Köszönöm hogy meghallgattál. Üdv, Vera

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..