ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. május 15. | Nórától

Mindig van feljebb!

Mai lapjaink: a Diadal (VII), a Kísértés (XV), a Válaszút (VI)Képek: Két Ösvény Tarot

Egyik pillanatban fenn! A következőben pedig az egész megkérdőjeleződhet! Ezen a napon könnyen elveszítheted a fonalat. Akár többször is. Nyeregben érezheted magadat, mert úgy véled, felértél a csúcsra. Aztán pedig minden egyes csúcson rájössz, van újabb kihívás és a feladatok nem fogytak el.

Így telik el a délelőtt, a délután, s végül talán még az este is. Ám egyvalami egyáltalán nem változik. A választás lehetősége! Mindig eldöntheted, hogy megelégedsz egy pillanatnyi helyzettel, vagy épp a pillanatnyi helyzetben megkeresed az újabb lehetőséget és továbbmész.

Ma ösztönösen érezni fogod, hogy van benned kellő spiritusz. Hívhatjuk vadságnak, ambíciónak, kitartásnak, akaratnak vagy épp eltökéltségnek. Belülről fog fakadni ez a különleges energia, hát adj teret neki! Ma ne érd be kevesebbel, hisz bármit megvalósíthatsz, – igaz, áldozatot kell hoznod a jó eredményekért.

Nem szabad elhinned, hogy a pillanatnyi csúcsnál nincs magasabb lépcsőfok, amelyre rá lehet lépni., amelyet fel lehet fedezni, meg lehet ismerni. Ne hidd el, hogy nulla munkával, kevés energiabefektetéssel magasra jutsz. Dolgozz és látványos eredményt érsz el.

Mindig van feljebb.Mindig lehet jobb annál, ami van.

Legyen szép napod!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .