ez + az

Napi Tarot üzenet | 2022. október 5. | Nórától

Blogra dobta: Szatmári Nóra

Amint lemondasz valamiről, megkapod.

Mai lapjaink: a Remete (IX), a Kísértés (XV) és a Főpapnő (II)

Képek: Két Ösvény Tarot

Gyakorta halljuk azt, hogy az idő megváltoztatja a dolgokat. Könnyít, enyhít, szebbé tesz. Ám – lássuk be -, az igazság az, hogy magadnak kell megváltoztatnod mindent, ha valóban olyannak akarod látni a világot, amilyennek látni szeretnéd. Nem az idő, hanem Te teszel valamit jobbá, kerekebbé, vonzóbbá…

Tarot tanfolyam Nórával október 8-9-én!
2 nap a képi látásmód fejlesztéséért! 2 szabad hely maradt

Ugyanakkor fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amik nem tőled függenek. Egyszerűen képtelenség azokat bármilyen módszerrel megváltoztatni. Sokkalta egyszerűbb azokat elfogadni olyannak, amilyenek. Az elfogadás is cselekvés! Az elfogadás nem beletörődés!

Az elfogadás nehéz feladat… Ezen a napon is megpróbálod fehérre festeni a fekete falakat, ám megint csak odáig sikerül eljutnod, hogy talán szürkés árnyalatot nyernek. Vajon megéri olyasmiért küzdeni, ami sosem lesz az, amit megálmodtál? Vajon érdemes lenne elengedni, s olyan célt kitűzni magad elé, mely teljes biztonsággal megvalósítható? Te döntesz. Most is. Ám a fejlődésért, a gyarapodásért, az új tudás megszerzéséért ma tényleg érdemes olyan irányba fordulni, ahol van fény az alagút végén.

Ingatábla használata, ingázás tanfolyam október 23-án!
Névelemzés képzés: mit is rejt a neved? Október 22-23-án
Bevezetés a spirituális tanok mindennapi használatába.

És itt jöhet az a fordulat, ami meglepő lehet: az elfogadás a lehető legnagyobb változás. Megérteni és megtanulni azt, hogy az elfogadás kizárólag felemel. Az elfogadás és a lemondás jó. Érdemes elfogadni a jót… és a rosszat is! S itt derülhet ki az, hogy minden okkal történik.

Emellett hidd el, hogy az elfogadás is lehet jó választás. Az elfogadás és a lemondás is a te érdekedet szolgálja. Aki elfogad, az a sorstól valami újat kap.

Legyen elfogadással teli napod!

Szeretettel: Nóra

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .